Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Akik nem tudták...

Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy haladsz a leszokással? Bevallom őszintén 9 hetes vagyok, és én is éppen küzködök, mert a napi 1, másfél doboz cigit már lecsökkentettem 2-3 szálra, de ma még nem gyújtottam rá, szeretném kibírni ezt a néhány nehéz napot, utána remélem könnyebb lesz. 23 éves kismama
2010. febr. 24. 09:31
 42/54 A kérdező kommentje:
Szia! Szorítok,hogy légy nagyon ügyes!!:-) Ügyesebb,mint én:-( Én ott tartok,hogy napi pár szál...de Neked még jobb,mert időben leteheted még:-)!! Hajrá!!!
2010. febr. 24. 09:40
 43/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Én olyan anyukát (már ha lehet annak nevezni) ismerek,aki ivott is és cigizett is terhesen. A gyereke fogyatékos, most 20 éves, de egy 8 éves gyerek szintjén van szellemileg. Az anyuka most is iszik, nem törődik a gyerekével, a háziorvosa próbált vele többször is szót érteni, de hasztalan volt. Egyébként a "gyerkőc" nem lenne ennyire lemaradva, ha foglalkoztak volna vele. Volt olyan eset, hogy mentek 6 hós kontrollra és alkoholt mutattak ki a baba vérében. Mint később kiderült, sörbe mártott cumival nyugtatta síró gyerekét a kedves anyuka. csodálom, hogy a gyámügyisek még nem vették el tőle. Havonta szedi a gyermekgondozási segélyt, a gyerek meg nincs is gondozva. Szegény van, hogy kint van az utcán zuhogó esőben, mert nem tud bemenni a házba, mert az anyja valahol csavarog, nem találja sehol, kulcsot meg nem ad neki.

Van egy másik anyuka, aki szintén dohányzott terhesen, neki sincs rendben a csemetéje. Le van maradva a szellemi fejlődésben.

Húgom barátnője és bátyja pedig egészséges, pedig az ő anyukájuk is dohányzott elég erősen. A babakocsit is cigivel a kezében tolta. :(

Ezzekkel a történetekkel nem azt szeretném mondani, hogy Te is ilyen anya leszel, mert szerintem benned legalább van megbánás, próbálod letenni a cigit. És páran írták, hogy kevés cigi mellett egészséges babájuk született. Próbálj a lehető legkevesebbet szívni, a legjobb lenne, ha letennéd, de ha nincs annyi erőd, a csökkentés is jó. A Te eredményeid milyenek? Orvosod tud róla, hogy dohányzol? Hányadik hétben jársz? Remélem,azért minden rendben lesz.

Azt még szeretném megírni, hogy annyira igazságtalannak érzem az ilyen dolgokat, mert én soha nem ittam, soha nem dohányoztam, próbáltam mindig odafigyelni a helyes életvitelre, mégis fogyatékos babám született. Genetikailag adott a fogyatékossága, nem az italtól, drogtól vagy a cigitől lett beteg, nem összehasonlítható a Ti esetetekkel,de mégis ugyanúgy fenekestül felforgatja az ember életét, mintha semmit sem tettem volna az egészségéért. A férjem szintén nem ivott és nem dohányzott.

2010. febr. 24. 10:01
 44/54 A kérdező kommentje:

Nagyon megindító a történeted:-( Sajnálom,hogy nem egészséges teljesen a gyermeked!!! Kitartást és erőt kívánok az élet megpróbáltatásaihoz! És teljesen igazad van,hogy igazságtalan:-(

Jók az eredményeim(Hál Istennek!) 29 hetes vagyok....

2010. febr. 24. 10:13
 45/54 anonim ***** válasza:

örülök, hogy jók az eredményeid. A teherbeesésedkor mennyit szívtál? Azóta azért csökkent a napi mennyiség? A babád súlya is rendben van? Első baba? És mennyi idős vagy, ha megkérdezhetem?

Kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!

2010. febr. 24. 10:20
 46/54 anonim ***** válasza:

9:31es vagyok, itt egy link, ebben is írnak néhány okos dolgot a leszokással kapcsolatban! Erőt, és egészséget kívánok nektek! Örülök, hogy legalább az eredményeid jók. Amúgy pontosan mennyit szívsz naponta kb?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2010. febr. 24. 10:24
 47/54 A kérdező kommentje:

Legutóbb 27 hetesen voltam ultrahangon,akkor 1104g. volt a Drágám. A méhlepényt direkt kifejezetten nézettem,az is rendben van még! A méretei is jók,egyik egy egy nappal kisebb,de semmi komoly,max 4 nap volt az eltérés eddig! Igyekszem nagyon sok vitamint szedni,enni. 2.babám.

Háát.4-5 szálnál tartok...teherbeesés előtt majd másfél dobozzal is elszívtam:-( Nagyon kezd elhatalmasodni rajtam a félelem,és nagyon szeretném teljesen letenni,és csak reménykedem,hogy nem lesz semmi baj!!

2010. febr. 24. 10:33
 48/54 anonim ***** válasza:
en is sajnos cigizek pedig mar a 17ik hetben vagyok.Nekem o lesz a 3 ik babam es megsem tudom letenni.
2010. febr. 24. 11:27
 49/54 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem mennyit szívsz? Az előző 2 babánál is cigiztél?
2010. febr. 24. 11:49
 50/54 anonim ***** válasza:
Mind a 2 nel kb 10 szalat szivtam,6 es 3 eves fiuk.De hal istennek makk egeszseges okos nagy gyerekek.remelem most sem leaz problema nekem a doki tudja is hogy cigizek,azt mondta nem baj de ettol tobet ne ha lehet ezelott elszivtam npi 1es fel 2 dobozt is.Amuy konnyu problemamentes terhessegeim es szuleseim voltak A masodi 20 perc alatt megszuletett egeszseges nagy babanak szulettek.Most a 3 ik terhessegemnel eddig minden okes,persze ne ugy ertsed hogy akkor szabadna cigizni mert en is tudpm hogy nem es nagyon zavar ha ragyujtok,megprobalom vegkepp letenni en is,azon kivul a leheto legegeszsegesebben taplalkozom sok gyumolcs terhesvitamin sok folyadek,csak az a franya cigi nem kene
2010. febr. 24. 12:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!