Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (
Van egy barátnőm,aki végig cigizte a terhességét (ne pár szálra gondolj),és egészséges gyereke született.Azóta sincs semmi baja a gyereknek.
Én nagyon ellene vagyok,de mindenki azt csinál amit akar.
Elkezdtem végigolvasni az eddigi válaszokat, de elakadtam. Az azért durva kijelentés, hogy nyomorék gyereked lesz! Egyáltalán nem biztos. Anyukám cigizett azt hiszem mind a hármunkkal, talán a bátyámmal nem annyira. Egyikőnknek sincsen semmi baja. Sőt, makk egészségesek vagyunk, semmi allergia, érzékenység, 10évben egyszer lát a doki......
Nem felhatalmazlak, de tuti, hogy fogyi lesz a gyerkőc. Miért nem kérsz segítséget? Látom, zavar, hogy nem tudod letenni. Valami van a háttérben, ami miatt ennyire erős a függőséged. Én elmennék pszichológushoz, mert neked is jobb lesz egy szakember, aki segít megoldani a problémáidat! Mindenesetre, ha már ennyire nem megy, próbáld meg minimalizálni a napi adagot!
23 hetes
Ja, és cigizgettem (nem állandóan), tudom, hogy nehéz megállni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!