Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Akik nem tudták...

Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
70%
Nem vagyok érintett, de előre szólok, hogy jó nagy darázsfészekbe nyúltál ezzel a kérdéssel.. kapsz majd hideget-meleget egyaránt.. én nem mondok neked semmit...
2009. dec. 30. 17:32
 2/54 anonim ***** válasza:
45%
Minden embernek joga van az egészseges élethez. Téged börtönbe kellene zarni, mert tönkreteszed más életét. Szégyelld magad- az embert az különbözteti meg az állattol, h lebirja gyözni az ösztöneit. Remélem a konzekvenciat magadtol is levonod!
2009. dec. 30. 17:33
 3/54 anonim ***** válasza:
77%
Egy ismerősöm napi egy szálat szívott csak, mert egyéb más pszichés problémái is voltak és képtelen volt teljesen letenni. Nyilván nem volt a legjobb megoldás, de neki egészséges gyereke született, aki viszont allergiás csomó dologra és szénanáthás, ki tudja, van-e összefüggés, mert hogy maga az ismerősöm is az. Minden más ismerősöm arra a 9 hónapra le tudta tenni. Én csak passzív dohányos voltam, a kollégáimnak köszönhetően, de konkrétan a cigiszag miatt hánytam nap mint nap a munkahelyemen (ahol elvileg nem lehetett volna a szobában dohányozni).
2009. dec. 30. 17:34
 4/54 anonim ***** válasza:
50%
Mégis milyen válaszokat vársz? Ha nem kioktatást kérsz, akkor olyan kismamák válaszait várod, akik végigcigizték a terhességet és mégis egészséges gyerkőcöt szültek, vagy olyan kismamákét, akik mégis le tudták tenni ilyen-olyan módszerrel és a módszerre vagy kíváncsi?
2009. dec. 30. 17:36
 5/54 anonim ***** válasza:
21%
A moralis következményeket fenn megtalálod. Ime a tarsadalmi következménye: cigizel, nagy valoszinuseggel nyomorek gyermeked lesz, akivel otthon kell maradnod X évig vagy örökre, ergo kiesel a munkabol, jövedelmet nem produkalsz. A gyermeked gyogyszei tovabbi költsegek lesznek az allamnak (szegeny gyerek fogyatékossagat nem az önző anyja, hanem az adófizetők fizetik meg), te pedig majd különbözö segélyekbol tengeted az életed, amibol majd nem telik komolyabb gyogyszeres kezelésekre (mert mivan ha sulyos bénulassal szuletik meg pl.?). Aztan idovel neked is romlik az egészseged a cigitol, sajna a sajat gyogyszereidre mar tenyleg nincs penz, mert lelkiismeret furdalosod miatt a nyomorek gyerekedre költesz mindent. Aztan miutan meghal a gyermeked (mert olyan sulyos beteg, h nem éli meg a 20ik eletevet sem), te vegre megnyugodva a koporsoja felett egy slukkot beleszivsz a cigidbe és elnyomod a sirja viragagyasan.
2009. dec. 30. 17:40
 6/54 anonim ***** válasza:
85%

Van egy barátnőm,aki végig cigizte a terhességét (ne pár szálra gondolj),és egészséges gyereke született.Azóta sincs semmi baja a gyereknek.

Én nagyon ellene vagyok,de mindenki azt csinál amit akar.

2009. dec. 30. 17:42
 7/54 anonim ***** válasza:
45%
Néhány hete már feltetted ugyanezt a kérdést.Mit vársz?Csodát?Hogy közben előkerül egy rakás láncdohányos kismama?Vagy provokálni akarsz?Nem igazán értem.
2009. dec. 30. 17:43
 8/54 anonim ***** válasza:
25%
A családod nem veri ki a kezedből a cigit? Az enyém biztos nem hagyná, elvégre egy beteg gyerek nem csak a Te életedet, hanem mindenkiét tönkreteszi, aki a környezetedben van. Próbáld megállni valahogy!!! Remélem itt nem sok dohányzó "kismama, anyuka?" fog írni neked vállveregetéssel, hogy jól van, remekül csinálod, én is dohányzom és minden rendben a gyerekkel...
2009. dec. 30. 17:47
 9/54 anonim ***** válasza:
51%

Elkezdtem végigolvasni az eddigi válaszokat, de elakadtam. Az azért durva kijelentés, hogy nyomorék gyereked lesz! Egyáltalán nem biztos. Anyukám cigizett azt hiszem mind a hármunkkal, talán a bátyámmal nem annyira. Egyikőnknek sincsen semmi baja. Sőt, makk egészségesek vagyunk, semmi allergia, érzékenység, 10évben egyszer lát a doki......

Nem felhatalmazlak, de tuti, hogy fogyi lesz a gyerkőc. Miért nem kérsz segítséget? Látom, zavar, hogy nem tudod letenni. Valami van a háttérben, ami miatt ennyire erős a függőséged. Én elmennék pszichológushoz, mert neked is jobb lesz egy szakember, aki segít megoldani a problémáidat! Mindenesetre, ha már ennyire nem megy, próbáld meg minimalizálni a napi adagot!

23 hetes

Ja, és cigizgettem (nem állandóan), tudom, hogy nehéz megállni!

2009. dec. 30. 18:04
 10/54 anonim ***** válasza:
59%
utolsó vagyok, NEM tuti, hogy fogyi lesz!
2009. dec. 30. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!