37 hetes kismama vagyok. Kinek milyen tapasztalatai vannak a Dél-Pesti kórház szülészeti osztályával.1 egyágyas vagy több ágyassal egyaránt illetve az 1-ágyas mennyibe kerül? Esetleg olyan oldal ahol képek is vannak?
Így van már ami a szülészeti osztály felújítását illeti. Én két ágyasba voltam szerencsére, a sokágyas szobákban talán be is kattantam volna, amilyen anyukák ott voltak.
Nem tudom mennyi az egyágyas ára, de én valószínű azt választanám a helyedben, ha megteheted.
Könnyű szülést!
Ha valaki erre tévedne és érdekli:
5db szülőszoba mind egy ágyas, ebből kettő ful extrás kád, bordásfal, vezetnek alternatív szülést (akár sötétben gyertyafénynél is vajúdhatsz)labda stb.
Gyerekágyas osztályon többségben van az 4 ágyas szobák száma, ezek a szobák felujításra szorúlnak, de ezen kívül rendben vannak. Szerintem a kétágyas a legtutibb, nem vagy egyedül, mégis csak egy emberhez kell alkalmaszkodni, és ha az jófej bent maradhat éjszakára a baba, és napközben még a párod is bejöhet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!