Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (
Anyukám cigizett napi max. 5 szálat terhesség alatt, soha nem voltam beteges. Allergiám van különböző dolgokra, de egyáltalán nem vészes, nem szedek gyógyszert, csak figyelnem kell (pl. milyen öblítőt használok). Én le akartam tenni a cigit, de sajna nem úgy jöttek össze a dolgok. Max. 5 szálat szívtam és végig paráztam terhességem alatt. Túlhordással, 4 kg feletti makkegészséges babám született. Ettől függetlenül persze én is azt mondom, hogy mielőbb le kell tenni a cigit és nagyon gusztustalan pocakos dohányzót látni. Én nagyon szégyelltem/szégyellem is magam emiatt, pocakosan engem senki nem látott cigizni, csak a saját lelkiismeretemmel kellett harcolnom, ami rosszabb.
Kívánom, hogy neked sikerüljön!!!!
velem mikor anyum terhes volt, végig cigizett. semmi bajom nem lett tőle. a nagynéném szintúgy végig dohányozta a terhességét, és a keresztlányom makk egészséges. Ő napi egy dobozzal szívott.. de vannak akik nem ilyen szerencsések. minden esetre neked kell eldönteni, leteszed e vagy sem. le lehet tenni, hidd el. Másfelől én nem korhollak, nem bíztatlak, nem ítélkezem felettted, az nem az én dolgom, úgy gondolom. Én dohányoztam, mikor teherbe estem megundorodtam tőle. Mondhatom, h a szerencsések közé tartozom ezen a téren.
Neked csak sok sikert kívánok, egészséges csöppséget, és boldog babavárást!
36 hetes kismami.
Nem kioktatást kért,megírta!!!
Ilyenkor nem lenézni,bántani kellene,hanem magatokra büszkék lenni,hogy nektek nincs ilyen problémátok,nektek sikerült!
Én 2x estem teherbe,de el is vetéltem már az elején. Nem tudtam lemondani a cigiről,akármilyen lelkiismeret furdalásom volt és akármennyire is vágyunk már a mi kis tündérkénkre a napi másfél dobozról csak napi 3-5 szálra tudtam csökkenteni hatalmas erőfeszítéssel.:(
Én mindenesetre gyógyszeres segítséggel igaz,de le fogok szokni,hogy mire újra összejön,már ne legyen ilyen problémám. Neked pedig hatalmas akaraterőt és kitartást kívánok,sajnos máshogyan nem megy!!! De inkább,mint hogy a babód miattad betegen szülessen,mert azt nem tudnád megbocsájtani magadnak. És lehet,hogy 10ből csak egy dohányzó anyukának születik beteg gyereke,tegyél azért,hogy ne te legyél az az 1!!!
Boldog Új Évet és szerencsés babavárást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!