Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Akik nem tudták...

Kismamák! Akik nem tudták letenni a cigit. :- ( mennyit szívtok egy nap? Eredményetek rendben van? Anonim oldal! A kioktatást nem kérem. Tudom magamtól is:- ( (

Figyelt kérdés
2009. dec. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
megint uccsó vagyok. Én jó előre eldöntöttem, hogy ha állapotos leszek, akkor no cigi. Mikor sejtettem, letettem, azóta csak álmomban jött elő egyszer-kétszer!
2009. dec. 30. 18:07
 12/54 anonim ***** válasza:
45%
Most miért kell leszólni? Látszik hogy akar érte tenni valamit. Nekem is sikerült lerakni a cigit nehezen de ment, sokat rágósztam és ez segített nekem. Ismerek olyat aki egész végig dohányzott és makk egézsséges gyerek lett.
2009. dec. 30. 18:08
 13/54 anonim ***** válasza:
73%

Anyukám cigizett napi max. 5 szálat terhesség alatt, soha nem voltam beteges. Allergiám van különböző dolgokra, de egyáltalán nem vészes, nem szedek gyógyszert, csak figyelnem kell (pl. milyen öblítőt használok). Én le akartam tenni a cigit, de sajna nem úgy jöttek össze a dolgok. Max. 5 szálat szívtam és végig paráztam terhességem alatt. Túlhordással, 4 kg feletti makkegészséges babám született. Ettől függetlenül persze én is azt mondom, hogy mielőbb le kell tenni a cigit és nagyon gusztustalan pocakos dohányzót látni. Én nagyon szégyelltem/szégyellem is magam emiatt, pocakosan engem senki nem látott cigizni, csak a saját lelkiismeretemmel kellett harcolnom, ami rosszabb.

Kívánom, hogy neked sikerüljön!!!!

2009. dec. 30. 18:21
 14/54 anonim ***** válasza:
71%

velem mikor anyum terhes volt, végig cigizett. semmi bajom nem lett tőle. a nagynéném szintúgy végig dohányozta a terhességét, és a keresztlányom makk egészséges. Ő napi egy dobozzal szívott.. de vannak akik nem ilyen szerencsések. minden esetre neked kell eldönteni, leteszed e vagy sem. le lehet tenni, hidd el. Másfelől én nem korhollak, nem bíztatlak, nem ítélkezem felettted, az nem az én dolgom, úgy gondolom. Én dohányoztam, mikor teherbe estem megundorodtam tőle. Mondhatom, h a szerencsések közé tartozom ezen a téren.

Neked csak sok sikert kívánok, egészséges csöppséget, és boldog babavárást!

36 hetes kismami.

2009. dec. 30. 18:28
 15/54 anonim ***** válasza:
69%

Nem kioktatást kért,megírta!!!

Ilyenkor nem lenézni,bántani kellene,hanem magatokra büszkék lenni,hogy nektek nincs ilyen problémátok,nektek sikerült!

Én 2x estem teherbe,de el is vetéltem már az elején. Nem tudtam lemondani a cigiről,akármilyen lelkiismeret furdalásom volt és akármennyire is vágyunk már a mi kis tündérkénkre a napi másfél dobozról csak napi 3-5 szálra tudtam csökkenteni hatalmas erőfeszítéssel.:(

Én mindenesetre gyógyszeres segítséggel igaz,de le fogok szokni,hogy mire újra összejön,már ne legyen ilyen problémám. Neked pedig hatalmas akaraterőt és kitartást kívánok,sajnos máshogyan nem megy!!! De inkább,mint hogy a babód miattad betegen szülessen,mert azt nem tudnád megbocsájtani magadnak. És lehet,hogy 10ből csak egy dohányzó anyukának születik beteg gyereke,tegyél azért,hogy ne te legyél az az 1!!!

Boldog Új Évet és szerencsés babavárást!:)

2009. dec. 30. 18:41
 16/54 anonim válasza:
44%
Szia.Nekem most 5 éves a kislányom és végig dohányoztam vele a terhesség alatt.Hála istennek makk egészséges.Elvileg december 31 én születik a második picurom és most is dohányzom.Sok sikert.És könnyü szülést
2009. dec. 30. 18:47
 17/54 anonim ***** válasza:
61%
LEhet lepontozni, de engem taszítanak a terhes, dohányzó nők. Én is cigiztem, de a gyerekem fontosabb volt, mint a saját KÁROS szenvedélyem...
2009. dec. 30. 19:24
 18/54 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon erös dohányos voltam 5 évig.Ha nem volt cigim kisem léptem a házból nehogy meglássam hogy valaki szívja éppen.Persze azt fenhón hangoztattam hogy ha egyszer babám lesz biztos nem cigizek többet.Az elsö 3 hónapban cigiztem még persze napi 4 szálat maximum az elsö hónapban.Utána csak max 2.Mostmär teljesen leszoktam 32 hetes vagyok és minden erömmel azon vagyok nehogy visszaszokjam...Nem könny¨de nem lehetetlen.A babának a köldökzsínórban 3 ër van.ugye 1 a táplálëknak 1 a vérnek és 1 az oxigénnek.Minden slukknál az jutott eszembe szegény picuri most nem tiszta levegöt kap hanem valami füstös szennyet :S..Olyan rossz érzës az nem?
2009. dec. 30. 19:31
 19/54 anonim ***** válasza:
70%
Tudom, hogy iszonyatosan nehéz. Nekem van két gyerekem. Az elsőnél abbahagytam a cigit, mert nem bírtam a füstöt. A2. babánál nem bírtam letenni, de amennyire tőlem tellett mérsékeltem. Mind a két gyerekem egészséges. Most próbálkozunk a 3. babával, nem fogadkozom, hogy leteszem, mert csak magaat csapnám be, de az biztos, hogy az utcára nem mennék ki cigivel a számban terhesen, ez számmra visszataszító. Otthon gyújtanék rá, ha már nem bírom abbahgyni, s így nem kell elviselnem az esetleges megjegyzéseket és csúnya nézéseket. Van olyan is, aki nem cigizett soha életében, mégis beteg babája született, vagy tüdőrákban halt meg. (pl. az én nagyim soha nem dohányzott, nem is ment füstös helyre, mégis a tüdőrák vitte el:-(.
2009. dec. 30. 19:56
 20/54 anonim ***** válasza:
38%
az egyik kedves válaszoló honnan tudja olyan biztosan h a kérdező tette fel pár napja,vagy pár hete ugyanezt a kérdést??azt hiszed h ő az egyetlen kismama aki cigizik.képzeld én is szívom.nem vok rá büszke,próbáltam letenni,másfél hétig bírtam,azóta napi 2 szálat elszívok.előtte napi 5 szálat szívtam kb.bnőm 2 gyerekével végig cigizett és egészséges babái születtek.lehet lepontozni,azt úgyis annyira szeretitek.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 30. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!