Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek csak 1...

Van itt olyan akinek csak 1 gyereke van és úgy gondolja elég az az 1?

Figyelt kérdés
Mindenképpen szüksége van egy gyereknek egy testvérre???
2014. máj. 23. 13:41
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom ami veled történt!Egy részben igazad van.Én is így gondolom egy részben,hogy azért jó,ha van valakije mert csak rossz egyedül mikor már a szülők nem élnek és ugye még nem találta meg a boldogságát.Egyedül nehéz lenne boldogulni.Na de nem mindenki teheti meg,hogy szüljön többet.Van aki az egynek is örül.És most jelenleg úgy vagyok vele,hogy elég egy.Mer még egy terhességet nem hiszem,hogy kibírnék.
2014. máj. 23. 14:21
 22/47 anonim ***** válasza:
77%

17-es! Kicsit bicskanyitogató a hozzászólásod, a fizetéseitekkel és a belvárosi életetekkel...

Nézel néha híradót? Tudod te, hogy manapság ki mennyiből él?

Nem sajnálom tőletek a fél milliót, de megválogathatnád a szavaid.

Elég lett volna annyi, hogy a jelenlegi anyagi helyzetetekben nem mertek vállalni még egy babát...

Nem pedig játszani itt az eszedet... Még a végén megsajnálunk...

2014. máj. 23. 14:26
 23/47 anonim ***** válasza:
20-as válaszoló vagyok tudok mondani sajnos még egy példát... van egy ismerősöm van 2 fia az egyik felnőttként már de lassan 5 éve szóba se áll a saját szüleivel a mostani felesége hatására és egy értelmetlen vita miatt amit makacsságból nem képesek megbeszélni a szülők a saját unokájukat sem engedik a közelükbe "büntetésből" így hát maradt nekik 1 fiuk aki hazajár és jó a a kapcsolat de ha ő sem lenne akkor bele őrülnének az biztos hogy felnevelték a fiukat és aztán köszönni nem képes az utcán!Tehát szerintem hálát adnak az égnek hogy legalább maradt 1 akivel jó a kapcsolat is!Amit pedig előzőleg írtam újabb példa hogy meghalt az uncsitesom 18 évesen aki egyke volt most meg a nagynéném itt maradt gyerek nélkül elváltan alkoholistaként és betegen!
2014. máj. 23. 14:29
 24/47 anonim ***** válasza:
90%

"Mi nem keresünk túl jól, 250-et én és 300-at a férjem, jó persze van bérlet meg cafetéria, de ez Budapesten a Belvárosban, szóval nem élünk sajnos luxusban.:( Egy babát vállaltunk be ezért csak, aztán később, ha jobb lesz az anyagi helyzetünk, talán még egyet! "

Ez most valami vicc??? :D :D

2014. máj. 23. 14:30
 25/47 anonim ***** válasza:
72%
egy gyerkőc van én gyesen vagyok itthon a párom havi 200-250et keres.nem szeretnénk még egy gyereket.ha belegondol az ember,hogy később lehet hogy felsőoktatási intézménybe tanulna na az nem kevés pénz.és én megfogadtam ha a belemet ki kell dolgoznom akkor is segíteni fogom.iskola mellett ne vállaljon olyan munkát ami mellett tanulni és pihenni alig van ideje..az ösztöndij pedig nem jár mindenkinek.és persze még egy terhességet tuti nem bírnék ki..
2014. máj. 23. 14:32
 26/47 anonim ***** válasza:
8%

Én vagyok a "bicskanyitogató", és egyetértek az utolsóval. Sajnos csak egy gyerek egyetemét tudjuk megspórolni, nem tudom kifizetni kettőnek. és akkor majd sorsot húzunk, hogy kinek jut a családi kasszából? Vagy ki mehet el Erasmussal tanulni?:/ Nem! Egynek adunk meg, amit csak tudunk.

Igazából nem sok ez a pénz, nincs lakásunk (nem tudnánk venni, csak hitelre, és olyan helyen meg nem akarunk, ahol tudnánk, stb.), ami 75.000 Ft (még szerencsénk is van a céggel)+ugye rezsi. Egyszerűen ennyi pénzből nem tudunk megélni, ha két gyerekünk van. De még lehet jobb a helyzet, én azt mondom!:)

2014. máj. 23. 14:38
 27/47 anonim ***** válasza:
84%
Ez egyre jobb!!! :D :D
2014. máj. 23. 14:42
 28/47 anonim ***** válasza:
Tényleg szeretném tudni,miért kéne 8-at szülnöm a nyomorba, ha egynek is neccesen jövünk ki. Magyarázza már meg valaki. Kérdező, jó, hogy feltetted a kérdést, mert legalább látod, mekkora nyomás ez a társadalom részéről.:(
2014. máj. 23. 14:49
 29/47 anonim ***** válasza:
84%
húha belvárosi lakásos, azt hiszem célul tűzted ki, hogy néhány ember idegrendszerét felpörgesd hétvégére :) csak úgy kérdem, te melyik országban élsz? mert ennyire a földtől elrugaszkodott gondolkodást rég nem láttam
2014. máj. 23. 14:50
 30/47 A kérdező kommentje:
Én már ezekhez nem tudok hozzászólni,mert ez már nem arról szól amit én feltettem kérdést...Én ilyenekbe nem akarok belefolyni,hogy kinek mennyi pénze van mert közöm nincs hozzá.
2014. máj. 23. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!