Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan akinek csak 1...

Van itt olyan akinek csak 1 gyereke van és úgy gondolja elég az az 1?

Figyelt kérdés
Mindenképpen szüksége van egy gyereknek egy testvérre???
2014. máj. 23. 13:41
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
74%
nekem négy van, de úgy gondolom elég lett volna egy
2014. máj. 23. 13:44
 2/47 A kérdező kommentje:
És miért gondold ez? :) Gratula a 4 gyerekhez :)
2014. máj. 23. 13:45
 3/47 anonim ***** válasza:
61%
Igen,én. Nem, nincs szüksége egy gyereknek mindenáron testvérre. Boldog, kiegyensúlyozott családra, szülőkre van szüksége, arra, hogy ne kelljen nélkülöznie, hogy ésszerű határokon belül persze, de azért mindent meg tudjanak neki adni a szülei, amire szüksége van. Én így gondolom és kifejezetten ugrom arra, mikor valaki a második gyereket azzal indokolja, hogy "kell a gyerekemnek a testvér". Az a gyerek is önálló személy, nem egy élő játékszer a már meglévőnek.
2014. máj. 23. 13:46
 4/47 anonim ***** válasza:
100%
#2 mert több lehetőséget tudnék biztosítani egynek, mint négynek :)
2014. máj. 23. 13:47
 5/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindíg az volt a vágyam hogy legyen egy kislányom, és így is lett amibek nagyon örülök és nem is szeretnék több gyereket.
2014. máj. 23. 13:49
 6/47 anonim ***** válasza:
82%

Nekem egy gyerekem van, és nem is lesz testvére. Ez a "feltétlenül kell neki testvér" szöveg egy nagy h.ség. Neki az kell, hogy szerető család vegye körül, ami állhat "csak" az anyából és apából is, az a lényeg, hogy jól működjön.

Egyébként ami még idegesítőbb szöveg, az az "egy gyerek nem gyerek". Erre mindig olyan értetlenül nézek, hogy még soha nem tudtam úgy reagálni rá, ahogy kellene. :)

2014. máj. 23. 13:51
 7/47 anonim ***** válasza:
25%
Na, erre járt egy testvérgyártó :-)
2014. máj. 23. 13:52
 8/47 A kérdező kommentje:
Akkor én se érezzem magam rosszul,ha úgy gondolom elég a lányom és neki megvan mindene???Eddig úgy voltam vele,hogy ha szülök azért,hogy ne legyen egyedül.De úgy gondoljuk a párommal elég ő nekünk és megvan mindene.
2014. máj. 23. 13:53
 9/47 anonim ***** válasza:
92%
A második gyereket nem az elsőnek kell szülni, hogy legyen testvére, hanem őt is a magatok örömére, mert vágytok rá.
2014. máj. 23. 13:55
 10/47 A kérdező kommentje:
Bírom akik azt mondják egy gyerek nem gyerek meg ahol egynek jut ott 2-3 nak is.Hát nagy tévedésben vannak!Mert van úgy,hogy az ember még annak az egynek sem tudja megadni amire szüksége van.
2014. máj. 23. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!