Miért gondolja mindenki rögtön, hogy autista a gyereke?
A legnagyobb tudósok, müvészek mind mind autisták voltak, volt aki kevésbé és volt aki igazán.
De régen csak azt modnták rá, hogy kicsit más.
Az autizmus pont egy olyan betegség ami sok embernek elönye is.
De nem szertenek az emberek kilógni a sorbol ezért aggódnak.
Normalis vagyok, igen. Kepzeld, gyerekem is van es bizony megkonnyebbulest jelentett, amikor kiderult, hogy a gyerek nem rossz, nem hulye, nem en vagyok a rossz anya, hanem hiperaktiv.
Igenis kapaszkodo es "pajzs" az ilyen, amikor az osszes szulo nez rad, mint a veres rongyra, hogy mar megint a te gyereked, nem tudod megnevelni. 3 voltam.
Értem mit akar 3-as mondani.
Nekem a fiam eléggé eleven gyerek,semmi baja az ég világon,és szófogadó,de fiúból van és ha összeállnak a kis haverjával a játszón na akkor megy a sikítozás,rohangálás,falevél dobálás,stb.3 évesek,figyelünk rájuk,de azokat a pillantásokat nem kívánom senkinek,ahogy néhány(elsősorban lányos)szülő tud ránk nézni....gondolom 3-asnál mondja,hogy a gyereke hiperaktív és akkor mindenki "ooh értem,sajnálom".
Nekem meg beszólnak,hogy miért ilyen a gyerekem...persze olyan anyuka aki 1 órán keresztül(nem túlzás)hintáztatja a kislányát, mert neki ennyi "mozgás" elég....közben meg végig azt vizslatja,hogy az én gyerekem mit csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!