Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért gondolja mindenki...

Miért gondolja mindenki rögtön, hogy autista a gyereke?

Figyelt kérdés
Egyre több kérdést olvasok, ahol azon aggódnak, hogy autista a gyerek mert valamit csinál vagy épp nem csinál. Tényleg ennyire sok lenne a beteg gyerek vagy csak a szülők aggódják túl a dolgot, ha valamit nem úgy csinál a gyerek ahogy a nagy könyvben meg van írva?
2013. okt. 12. 13:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, megértettem már én is, mit akart a 3-as mondani. Még az utolsó mondata vágta ki a biztosítékot nálam, hogy így könnyebb a szülőnek.. de azt is értem mostmár, hogy bővebben kifejtette mire gondol :) Úgyhogy még egyszer bocsi érte.
2013. okt. 12. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is értem, amit a 3. válaszoló ír. Az én kisfiam meghúzta a haját egy kislánynak a bölcsödében, állítólag úgy, hogy csomó haja kijött a kislánynak (láttam a kislányt, én nem vettem észre, hogy neki csomó haja hiányzik - szóval túloztak). Javasolták, hogy vigyem el a gyereket neurológushoz. A szakember semmi idegrendszeri eltérést nem látott. Fogtam a gyereket és áttettem egy másik közösségbe. Érdekes, ott semmi baj sincs vele. Egyébként a kisfiamnál is arra céloztak, hogy lehet, hogy autista. Szóval a környezet sulykolja az emberbe ezeket a dolgokat, amit szerencsére több órás vizsgálattal kizártak a kisfiamnál.
2013. okt. 13. 12:43
 13/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok- egyébként lehet, hogy én is autista vagyok, mert sorba rakok dolgokat, és szeretem a rendet?:):):
2013. okt. 13. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!