Nem sikerült. Yasminellt szedtem,1 hója abba hagytam most megjött. Mindenki írta h rögtön sikerült neki. nekem nem. Köv. Hónap szerintetek?
"Mindenki" az nem Te vagy.
Nem tudom, mennyi ideig szedted a tablettát, de vannak nők, akiknek leálláskor hónapokig még ciklusuk sincs.
Az, hogy megjött, már egy jó jel.
Ha van kedved, elkezdheted figyelni, hogy van-e, és ha igen, mikor peteérésed.
Ne keseredj el, hiszen még csak egy hónap telt el. Sokan éveket várnak a babára...
Remélem, Nektek mihamarabb összejön!
Akiknek a tabi abbahagyása után "egyből sikerült" ők max néhány hónapig szedhették. Két év folyamatos szedés után idő kell a szervezetednek, hogy visszarázódjon. Lehet, hogy most még pé-d sem volt, sőt van akinek ilyenkor hónapokig meg sem jön...
2 év után viszont kellett volna a próbálkozással legalább 3 hónapot várni a tabi abbahagyása után.
Kb. 5évig szedtem Yasminelle-t, előtte pedig más fogit. A harmadik gyógyszermentes hónapban már nem védekeztünk, és teherbe is estem!
Nekem szerencsém volt, mert a ciklusom rögtön beállt 28napra, és abban is biztos vagyok, hogy már az első hónapban is volt peteérésem, mert a testem egyértelműen jelezte.
Az, hogy elsőre nem jött össze, lehet amiatt is, hogy nem a megfelelő időben voltatok együtt! Nehogy elkeseredj! ;)
14hetes kismami
6 évig szedtem Mercilont, utána 2 évig Yasminellt. A gyógyszer abbahagyása utáni 2.hónapban már nem jött meg! :) Amikor megjött (az 1.hónapban) nagyon csalódott voltam...majd rájöttem ennek így nem lesz jó vége!ne stresszeld magad! Jönni fog az a baba!
30 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!