Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem sikerült. Yasminellt...

Nem sikerült. Yasminellt szedtem,1 hója abba hagytam most megjött. Mindenki írta h rögtön sikerült neki. nekem nem. Köv. Hónap szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje szedted?
2010. dec. 13. 13:48
 2/10 A kérdező kommentje:
2éve.
2010. dec. 13. 13:50
 3/10 anonim ***** válasza:

"Mindenki" az nem Te vagy.

Nem tudom, mennyi ideig szedted a tablettát, de vannak nők, akiknek leálláskor hónapokig még ciklusuk sincs.

Az, hogy megjött, már egy jó jel.

Ha van kedved, elkezdheted figyelni, hogy van-e, és ha igen, mikor peteérésed.

Ne keseredj el, hiszen még csak egy hónap telt el. Sokan éveket várnak a babára...

Remélem, Nektek mihamarabb összejön!

2010. dec. 13. 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Akiknek a tabi abbahagyása után "egyből sikerült" ők max néhány hónapig szedhették. Két év folyamatos szedés után idő kell a szervezetednek, hogy visszarázódjon. Lehet, hogy most még pé-d sem volt, sőt van akinek ilyenkor hónapokig meg sem jön...

2 év után viszont kellett volna a próbálkozással legalább 3 hónapot várni a tabi abbahagyása után.

2010. dec. 13. 13:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Pontosan! Örülj neki,hogy legalább megjött! Barátnőmnek 5 hónapig nem akart megjönni a gyógyszer után! És általánosítani tényleg nem lehet. Van, aki rögtön terhes lesz, van aki nem! Minden szervezet más!
2010. dec. 13. 13:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Évekig szedtem én is és kb fél év múlva jött össze a baba. Nem mindenkinek jön be egyből, el ne keseredj.
2010. dec. 13. 13:59
 7/10 porcukormókus ***** válasza:

Kb. 5évig szedtem Yasminelle-t, előtte pedig más fogit. A harmadik gyógyszermentes hónapban már nem védekeztünk, és teherbe is estem!

Nekem szerencsém volt, mert a ciklusom rögtön beállt 28napra, és abban is biztos vagyok, hogy már az első hónapban is volt peteérésem, mert a testem egyértelműen jelezte.

Az, hogy elsőre nem jött össze, lehet amiatt is, hogy nem a megfelelő időben voltatok együtt! Nehogy elkeseredj! ;)

14hetes kismami

2010. dec. 13. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
A teherbeesés átlagosan 1 év. Átlagosan, tehát van, akinek az 1. hónapban sikerül, van, akinek 2 év alatt, ezek számtani közepe 1 év... Kicsit próbálj kevésbé görcsösen "akarni", ne figyeld magad állandóan, élvezd az életet, és örömmel bújj a párodhoz, ne kötelességből, mert épp félidőben vagy... Ne számolgass, csak adj esélyt, hogy jöjjön a baba, ha akar, és ő jönni is fog! Lazíts!
2010. dec. 13. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:

6 évig szedtem Mercilont, utána 2 évig Yasminellt. A gyógyszer abbahagyása utáni 2.hónapban már nem jött meg! :) Amikor megjött (az 1.hónapban) nagyon csalódott voltam...majd rájöttem ennek így nem lesz jó vége!ne stresszeld magad! Jönni fog az a baba!

30 hetes km

2010. dec. 13. 17:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez most egy komoly kérdés???? Ha jól értem az a probléma, hogy szeretnétek babát és nem jött össze elsőre??? Szerinted ez így megy? Nekünk 1,5 év volt mire sikerült. És van egy csomó pár, aki több évig próbálkozik és egyszer csak sikerül. TÜRELEM!!!! Szeressétek egymást és kész, ennyi. Majd ha 1 év múlva még mindig nincs baba, menj el nőgyógyászhoz.
2010. dec. 14. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!