Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik betétet ajánlja...

Ki melyik betétet ajánlja szülés utánra?

Figyelt kérdés
A Tenán kívül, mert az nagyon drága.

2014. ápr. 26. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

Én sem vettem Tenat, mert én is dragaltam. Én vettem egy csomag Dm és egy csomag Rossmann saját márkás inkontinencia betétet. Abszolút beváltak, semmi baleset nem ért.

Egyébként tényleg nem kell olyan eget rengeto verzesre szamitanod. Nekünk a kórházban kifejezetten kérdezték, h mennyire verzunk, mert ha egy erősebb menstruacios verzesnel erősebb volt akkor az bajt jelentett.

2014. ápr. 26. 20:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Mindenki szervezete másképp reagál. Nekem sima mensis vérzésem volt szinte, szobatársam viszont nem győzött cserélni. Célszerű egy csomag inkontinencia betéttel és egy csomag nagy méretű betéttel készülni. Utóbbiból nekem a libresse vált be, az alwaystól kipattogtam az nagyon műanyag.
2014. ápr. 26. 21:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Dm Jessa inkontinencia betétet!
2014. ápr. 26. 22:04
 14/17 anonim ***** válasza:

sztem fölös a tena, igaz, nekem császárom volt, hüvelyi szülésnél gondolom több a vérzés, de sima éjszakai betét elég lett volna, itthon meg már a normált használtam.

az a lényeg, hogy olyat vegyél, aminek a külső része nem az a csúszkálós (nem tudom pontosan, minek mondják), mert sok barátom mondta, hogy a gátsebük begyulladt tőle, bepállottak az anyagától.

2014. ápr. 27. 09:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Én egy kis csomag (8 vagy 10db-os) Tenát vettem szülés utánra és kellett is, a legnagyobbat vettem. Ez elég volt a kórházi időre és otthon már jó volt az Always-nek egy jó hosszú éjszakai betétje. (lila-fekete csomagos) Egyik sem olcsó de nagyon jók és megéri megvenni. Az egyik szobatársam sima Alway betéttel készült szülés utánra és óránként átázott, folyt a vér a lábán stb... Nagyon kellemetlen volt neki. :(
2014. ápr. 27. 11:40
 16/17 A kérdező kommentje:
Seni Lady Super inkotencia betétet használt valaki? A nedvszívó képessége a leírások alapján nagyon jó.
2014. máj. 4. 13:45
 17/17 A kérdező kommentje:

11 és 13-as válaszoló!

A Jessa-ból melyik fajtát?

2014. máj. 4. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!