Kismamák ti milyen betétet és mekkorát vesztek szülés utánra?
Figyelt kérdés
Tena ladyt hallottam hogy jó , de van egy utánzata is ez a Seni lady van aki ezt használta? Az utóbi olcsóbb , csak nem tudom melyik lenne jobb.2013. dec. 17. 15:48
1/12 anonim válasza:
Én a dm-es inkontinencia betétet használtam, a közepeset. Tökéletesen megfelelt, pedig elég erős vérzésem volt. 4-500 ft körül volt egy csomag.
2/12 anonim válasza:
Szia!
Én Always éjszakai betétet vettem 5 vagy 6 cseppes, erre már nem emlékszem. Az is megfelelt arra a pár napra, amíg nagyon durva volt a vérzés.
3/12 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni darabra is vagy a lidlben és aldiban is láttam éjszakai/inkontinencia betétet.
4/12 anonim válasza:
én a dm-ben vettem egy nagy méretű betétet,azt hiszem Jessia (vagy mi) a márka.Viszek majd még always éjszakai betétet,az hatalmas,szinte kilóg elöl,hátul a bugyiból,szerintem jó lesz.Bár nem tudom mennyire vérzik ilyenkor az ember.
5/12 anonim válasza:
én spórolni akartam, ezért dm-es eldobható bugyit és jessa betétet vettem, hát semmit nem ért. Tena ladyt vett aztán a férjem L-es méretűt, ami az én egyébként 44-46-os alfelemre is tökéletesen elég volt, kényelmes volt, és sehol egy csepp vér nem folyt ki, pedig rendesen véreztem. Ráadásul komfortos is volt, pedig én utálom a betéteket, gyakorlatilag kizárólag tampont használok amúgy.
7/12 anonim válasza:
Off: Lányok, szülés után hány napig tart az erős vérzés?
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. dec. 17. 16:53
9/12 anonim válasza:
En always ejszakaival indultam, de olyan volt mintha nem is lenne bent betet, folyamatosan kifolyt.(bocsi)
Tenat hozattam be, ebbol is talan a super plus(?) volt. Durvan vereztem kb 3 hetig, igy kellett is ez a nagy.
10/12 anonim válasza:
7-esnek írom: én császáros voltam, nekem 4 napig volt igazán erős, utána egy hétig olyan mensi 2. nap-szerű vérzés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!