35 hetes kismamák, nagyon féltek a szüléstől?
Nekem első lesz, de nem félek :)
Te miért? Rossz élmény volt az előző?
35 hetes vagyok a harmadik babával
Az első gyermekem 11 éves, akkor egyáltalán nem féltem, mindig beszéltem hozzá, hogy gyorsak leszünk stb. Fél óra alatt megszületett .
Második gyermekem 2,5 éves, és nála rettenetesen féltem, nem beszélgettem vele arról, hogy könnyű szülés legyen. 9 óra tömény fájdalom volt, már könyörögtem, hogy vágjanak fel, de nem lett császár, nagyon megszenvedtem
Most a harmadiknál tudatosan készülök a gátvédelemre, és arra, hogy max egy órát leszek a szülőszobán :-)
Szia!
37 hetes vagyok, eddig annyira nem foglalkoztatott a dolog, úgy voltam vele, és igazából vagyok is, hogy oké, tudom hogy fájni fog, de egy dolog vígasztal, hogy hamarosan a kezemben tarthatom. :) Első baba lesz, 11 hónapot vártunk rá, és megéri azt a pár óra fájdalmat :) Ne izgulj, a végeredményre koncentrálj! :) Könnyű szülést Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!