Kismamák ti milyen betétet és mekkorát vesztek szülés utánra?
Figyelt kérdés
Tena ladyt hallottam hogy jó , de van egy utánzata is ez a Seni lady van aki ezt használta? Az utóbi olcsóbb , csak nem tudom melyik lenne jobb.2013. dec. 17. 15:48
11/12 anonim válasza:
első terhességemnél tenát vettem,normált,kh-ban azt mondták kevés lesz,nem volt az...Sőt,még maradt is belőle,én is csak pár napig véreztem erősen,utána nekem is jessa volt.
Most tescoban vettem szülés utánra való betétet..kíváncsi leszek mennyire válik majd be.
12/12 anonim válasza:
En nem betetet vettem, hanem gyogyszertarban kaphato felnotteknek valo nadrag/bugyipelenkat. Ezt ugy kell elkepzelni, mint egy bugyi, oldalt halos, de alul vegig vastag, mint egy betet. Eldobhato, kulonbozo meretben kaphato. Minden baratnom ezt hordta, en is, szulesznom is ezt javasolta, nekem ez nagyon bevalt, mar a korhazba ezt vittem. Sosem potyogott mellette, nem kellett a sajat bugyijaimat feltenem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!