Kismamák, akik 70kg körül estek teherbe, mutatnátok szülés előtti pocakfotót?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kb. mire számíthatok. Én már most nagynak találom, és még csak félidőben vagyunk, 1kg-t híztam, semmi különös. Mekkora lesz a vége? Tudom, egyéni kérdés, nem jósolhatjátok meg, de ha mutatnátok magatokról képet, érdeklődéssel nézném! Köszönöm!#kis túlsúllyal
2013. jún. 30. 21:06
1/3 anonim válasza:
ez február 7-én készült és 11-én lett meg a lányom 36.hétre :) (zsinór tekeredett a nyakára és emiatt császároztak)
95cm volt a hasam mielőtt nőni kezdett 115cm-el fejeztem be. :) kereken egy hónappal hamarabb mint ahogy ki voltam írva. :)
72kg voltam teherbeesés előtt és 90kg-val fejeztem be. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Hű, de szép pocakod volt! :) Gratulálok a babához, és köszönöm, hogy írtál! :) :)
2013. jún. 30. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!