Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tenyleg jobban faj az inditott...

Tenyleg jobban faj az inditott szules mint az amelyik magatol beindult?

Figyelt kérdés
Irjatok tapasztalatokat legszi, kedden fognak inditani, elegge felek, meg mindig remenykedek hogy addig magatol kibujik a kisfiam.

2013. jún. 30. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Én tényleg nem akarlak elkeseríteni, de nekem az a tapasztalatom, hogy igen!Kislányomat indították..nagyon fájt.Azt hittem hogy ennek így kell lennie, ez ennyire fáj és kész.Így készültem a 2. szülésemre is.Mondanom se kell 9 hónapig rettegtem.Aztán kellemes meglepetés ért..magától indult be (mondjuk következő nap indítani akartak, mert a fiam nem igazán kívánkozott ki, a 41. hétben jártam már.Szerintem annyira bepánikoltam, hogy előző nap délután beindultak a fájásaim..).A szülésem így is fájt, de a legnagyobb csúcspont is eltörpült az oxitocinos beindítós szüléshez képest.

Ha van rá lehetőséged, mindenféleképpen kérj epidurális érzéstelenítést!!Egyébként Nyugaton állítólag nem is kell kérni indított szülésnél, automatikusan adják!!!

De azért könnyű szülést kívánok, mindezek mellett!!!Lehet neked könnyebb lesz!

Sok egészséget neked és a babádnak! :)

2013. jún. 30. 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet az ellenkezője is. Engem is indítottak, burokrepesztéssel, majd nyomatták az oxit, de hiába, fájásgyengeségem volt végig. A babám túl jól érezte magát, nem akart kijönni :)
2013. jún. 30. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a másodikat indították, az első magától jött. Nagyjából hasonló volt a kettő, az indított csak azért volt mégis rosszabb, mert nem voltam úgy rákészülve, ráhangolódva, mint amikor fokozatosan beindult magától. A fájások ugyanolyanok voltak. Ne izgulj előre.
2013. jún. 30. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt mondják igen, de tapasztalatom indítással kapcsolatban nincsen. Nekem is kedden indították volna, hajnal 6-kor (9 hónappal ezelött, 2. babámat), de hétfőn éjfél elött 10 perccel elindült magától a kis lustaság. 5x volt 2 perces fájásom, aztán egyből 1 percesek! Azt hittem nem bírom ki! 1,5 óráig tűrtem, majd oxit kértem. Szörnyű volt oxi nélkül, nem volt semmi "rákészülés" és az a fél óra még az infúzió lecsepegett, de rá 20 percre hatott az oxi, még szerencse, mert 7:45-ig kellett várni a csöppemre. Azért el nem ijesztett, most 15 hetes kismama vagyok. :)

Még indulhat magától, de szerintem a fájdalom mértéke nem ezen múlik. Szorítok! Kitartás! És kérj oxit, ha nem bírod!!! Nekem maga volt a megváltás...

2013. jún. 30. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsőt indították és a burokrepesztéstől fél óra volt.

A második magától indult, elfolyt a magzatvíz és 9 óra volt

2013. jún. 30. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Én oxit kaptam+ burkot repesztettek, hogy beinduljon a szülés.

Az összes 5 óra hosszat tartott és egyáltalán nem volt vészes a fájdalom, max. fárasztó, hogy egyből 1-2 perces fájásaim lettek.

2013. jún. 30. 21:33
 7/9 anonim ***** válasza:
13:11-es vagyok edára gondoltam, amikor oxit írtam :D Hát igen... a figyelmem már nem a régi... :)
2013. jún. 30. 21:48
 8/9 Timcsikusz ***** válasza:

szijaa

Én kétszer szültem mindkétszer indítással.

Nagyon sokáig tartott mindkét esetben első esetben 16 óra második esetben 14.Már le akartak küldeni az osztályra mert nem akart hatni az infúzió.Aztán burkot repesztettek és onanntól gyorsult fel a folyamat.

A fájdalom egyforma erős volt első szülésnél is másodiknál is.Igaz mindkét gyermekem 4 kilóval lett.

Most ismét babát várok és fel vagyok készülve amennyire fel lehet de azért nagyom imádnám ha már most nem kellene indítani várni a fájásokat nekem nekem nagyon rossz volt.

Szurkolok neked Sok sikert!

27hkm

2013. jún. 30. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem is indították+ repesztettek (1 ujjnyira). Én az orvosomtól megkérdeztem, hogy hogy is van ez, a doki azt mondta, hogy nem minden esetbe indul be a szülés tőle, de átlagosan igen. Semmivel nem különbözik a sima szüléstől, azt az ember válogatja. DE legalább is nekem jobb volt oxitocinnal szülni, mert hirtelen egyről a kettőre megszültem :)

Ne aggódj, nem lesz semmi ugyan úgy fog fájni bár hogy is szülsz.

2013. júl. 2. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!