Az előző kérdés is az enyém de beindult a szülés, nst-n vagyok és fekszem. Egyedül vagyok. Van fenn ilyenkor valaki?
Nyugi, majd megcsináltatjátok utólag, egy picit bonyolultabb, mert névváltoztatási kérelmet is kell beadni, addig pedig a Te nevedet viseli a pici. Mutat fájásokat az NST? Hátha még bent tudják tartani egy kicsit... Ne aggódj, ha ma megszületik, akkor is minden rendben lesz, ma már a 24. hétre született babáknak is jó esélye van! Lehet kapni fog tüdőérlelőt, meg tovább kell majd bent maradni vele, de jó kezekben vagytok! Mekkora volt, mikor utoljára voltál UH-n?
31 hkm
Szia!
A sétálgatás az ülés segít tágulni. Én labdán ültem az is jó volt.
Lehet kapsz egy kis fájás erősítőt ha nem tágulsz rendesen, de te akkor se ilyedj meg!!! Gondolj mindig csak a babádra aki készül megszületni, hogy a kezedben tarthasd őt és vigyázz rá. :)
Nagyon szép könnyű szülést kívánok!!!!!!!!
Szia!
Én csak gratulálni szeretnék neked/nektek a babához! :)
Boldog Babázást és persze előtte komplikáció mentes szülést! :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!