Kezdek aggódni, valami baj lehet? Hétvégén beindult a szülés, majd 1 ujjnyi tágulás után leállt. Többi lent
Nem tartottak bent jó volt az nst jól érzi bent magát a pici azt mondta a doki.
Azóta 2* indult már neki ismét rendszeres fájásokkal, de mire úgy gondoltam volna, hogy indulhatunk leállt.
Ez miért van, picurkám aktív azóta is 39. hét végén vagyok, ez a sok fájás normális?Néha iszonyatosan belenyilal a szemérem csontomba, hüvelyembe,csípőmbe.
Nyákdugó távozott? Sajnos még onnan is napok kérdése lehet. Ha javasolhatom szedd az erre való homeós bogyókat Caulophyllum, Cimicifuga, illetve egyél friss ananászt és iygál rá tonikot. Ezek segítenek. Drukkk!
35 hetes 2. gyermekét váraó kismami
jééé, azt hittem csak nekem van ilyen! Második babát várom, már 3x indulni kellett volna (szabályos 5 perces fájásaim voltak, 50-60 másodpercig tartottak), de úgy voltam vele, hogy majd ha este sem tudok aludni, akkor. Nem nagyon aludtam, de jobb lett másnapra. Ezt kb. a 37.hét óta játszom, ma vagyok 39+1 :) és nem vaklármázok, tényleg az első így indult, csak ott a magzatvíz is szivárgott.
Szintén nyilall a szeméremcsontom, fáj a derekam, keményedek éjjel-nappal folyamatosan.
Dokid nem mondott valami közelebbit? mikor indít, ha nem indul időben a baba?
Még nem mondott semmit.
Egy káoszos ügyelet után voltam nála, mikor bent voltam újra nst-n mindenki szült csak én nem:(
A hidegfront sem tett semmit, neked?
szia, utolsó vagyok: nem használt a hidegfront, egész nap görcsöltem, keményedtem, de már az időt sem nézem, majd ha nem bírok lábra állni, akkor megyünk a szülészetre. Ma vagyok 39+5, egyre hamarabb fáradok, tényleg fáj az egész medencém... nem vagyok panaszkodós típus egyébként, de most ezt nagyon nehezen viselem, a derekam is majd leszakad, nem tudom mikor lesz ebből szülés :S
Mikorra vagy kiírva? én aug.31., mennem is kell ASK-ra, pedig kihagytam volna...
Szia!
Szeptember 3-ra voltam kiírva. Aug. 30.-án megszületett az én kicsi lánykám nagyon gyorsan hajnal 4-kor kezdődött erős fájásokkal, 11-kor megszületett:)))
Ti hogy vagytok, megszültetek már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!