Lehet hogy ez okozta, hogy megindult a szülés és meghalt a baba?
Nővérem a 26. hétben volt és megindult nála a szülés, sajnos nem tudták már visszatartani. Megszületett a kislány 750 grammal, agyvérzést kapott születés közben, és 10 nap után sajnos meghalt :(
Magánorvoshoz járt és nem olyan régen véres baktériumot találtak a vizeletében. Az orvos nem adott rá semmit, azt mondta nem szükséges, majd elmúlik magától. A kórházban azt mondták fertőzés miatt indult be a szülés. Az ottani orvos szerint ez a véres baktérium okozta a problémát. Nővéremék elmondták ennek a hiper-szuper magánorvosnak amit a másik orvos mondott. Persze ő azt mondja ez nem igaz, ennek semmi köze nem lehet ahhoz hogy beindult a szülés. Hanem szerinte attól kaptak fertőzést, hogy szexeltek a párjával. Mi a véleményetek erről?
Hát ezt itt mi nem fogjuk tudni megmondani:( De persze gyanús a történet, legalábbis így laikusként...ha tényleg fertőzés okozta, akkor valszeg az a fertőzés, amire a másik doki azt mondta, hogy nincs baj vele...de ezt nyilván itt nem mondhatja meg senki.
Nagyon sajnálom, ami a nővéredékkel történt, borzasztó lehet, pláne úgy, hogy valószínűleg a nemtörődömség okozta...bár a tényen ez nem változtat. Kitartást nekik és sok erőt a továbbiakban!
Nagyon sajnálom, részvétem! :(
Ha ezt a kórházban leírták, rajta van a zárójelentésen vagy valamilyen leleten, akkor a nővéred feljelentést tehet a magánorvos ellen műhiba miatt. Ha akar.
Lehet, de nem biztos. Elképzelhető, hogy fertőzés nélkül is ez történt volna, ha gyenge volt a terhesség. Egyébként ha adott volna rá gyógyszert, az sem lett volna garancia arra, hogy megmarad. Ezen túlmenően lehet a gyógyszer sem tett volna jót a magzatnak. Sajnálom.
De ha már így alakult, el kell fogadni, mert ez még a "jobbik" eset, mintha beteg gyereket kéne neveljenek. A pereskedéstől pedig nem lesz egészséges babájuk és jelen esetben szerintem nem indokolt idáig vinni az ügyet.
Nekünk is idén nyáron halt meg a 37 hetes, egészséges babánk.
Nem lehet tudni, hogy mi okozta, ki kell vizsgáltatni a dolgot és bármeddig elmenni, hogy megnyugodjon az ember, hogy legalább tudja, mi miért történt. Aki még nem veszett el babát, az könnyen beszél, FOGALMA SINCS mit él át ilyenkor egy szülő, az egész család...
A másik oldala, hogy az egészségügyi ellátás színvonala meredeken zuhan, az orvosok kevesen vannak, és túlterheltek... Ha én lehetettem volna a saját orvosom, ez nem fordulhatott volna elő. Ez sajnos nem lehetséges. Ha Te nem figyelsz, az életedbe kerülhet, és sajnos a gyermekedébe is... :'(
Én úgyan így jártam, de nem szexeltem a férjemmel 6 hónapig (25 hetesen indult be a szülés) ... nekem még tünetem is volt amire azt mondta a MASZEK DOKI hogy hisztizek ...későn derült ki hogy az a fertőzés jele volt már ...ha normálisan odafigyel a doki ez a fertőzés kezelhető lenne...csak már a maszek is szarik az emberre :(
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!