Terhesvitaminba az Elevit ugyanolyan jó mint a : Pharmaton Maturelle? Ti melyiket szeditek, szedtétek? és meddig?
Az első pár hétben Elevitet szedtem, de kiütéses lettem tőle, és felkavarta a gyomrom. A védőnőm tanácsára váltottam a Matruelle-re, és nekem nagyon bevált. Ivás nélkül is le tudom nyelni, sosem kavarja fel a gyomrom, semmi mellékhatást nem tapasztalok. Árban ugye azért borsosabb, de azt kell mondanom, a kettőt össze se tudnám hasonlítani. Egyébként nálam annyira bevált, hogy az influenzás, "taknyos" időszakot Matruellel és magnéziummal vészeltem át, semmi bajom nem volt.
Most vagyok 27 hetes, a 12. hétig naponta szedtem, a 22. hétig kétnaponta, és most 3 naponta szedem. Azt mondták, hogy nagyon jó minden vizsgálati eredmény, jó, ha pluszként időként szedem, de tényleg csak némi kiegészítésként.
Szóval, merem ajánlani a Pharmaton Matruelle-t.
Az Elevitet a 3. hónapban kezdtem szedni, addig egy grammot se híztam, Elevittel 3 hét alatt 7 kilót, utána abbahagytam. A Pharmaton elvileg jobb, több a vitamin benne.
Az én védőnőm a sok gyümölcsöt , zöldséget javasolta vitamin helyett.
Jó babavárást! :)
7 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!