Miért ne szedjem már az Elevitet?
A nőgyógyász azt mondta, hogy már ne szedjem az Elevitet,ami megmaradt belőle,azt majd szoptatáskor szedjem be. Helyette írt fel nekem D-vitamint és vasat. A D-vitamint heti 1x, a vasat napi 2x. Szerintetek miért?
21 hetes kismama vagyok.
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Nem mondott hülyeséget a doki, de néha kapjál be egyet abból baj nem lehet ,én össze vissza szedtem ,
Inkább Gravidát ajánlom ,Elevittől nekem a kisfiamnak idegcsőzáródási rendellenessége lett, pont ami ellen hírdetik!!
Na ,f..sza mondtam ,
Most alányommal a Gravidát szedtem 7 hós terhességi hónapig és 39. hét végére megszületett természetes úton 2,5 óra alatt 3600 grmal!!
Bocsánat ha megijesztettelek ezzel de Lehet ez csak ezerből egy de pont én voltam és a szívem megszakadt mikor közölték hát ez műteni kell össze kellett varrni a kisfiam popsiját 3 hetesen !!
A keresztcsontjánál volt a luk pont a gerinc végénél!!
Én ezért Haragszom de nagyon az Elevitre!!
És akit tudok lebeszélek róla!!
Nem kívánom ezt senkinek a legnagyobb ellenégemnek sem amit mi éltünk át !!
Az hogy árt egy b@romság,de nem mondta az orvos hogy miért ne szedd?!
Semmi baj nem lesz ha szeded tovább,ahogy te szeretnéd!
Huh, 2. sajnálom a babádat! :(
Nem, nem mondta, h miért hagyjam abba. Meg is lepődtem,de már hazafelé gondolkoztam igazán, h most miért is hagyjam abba?!
3-as vagyok
Igazából ez is olyan "hogy ahány orvos annyi szokás"!:) Nekem meg pont azt mondta a dokim hogy végig szedjem a vitamint,én Gravidát szedtem. De ha nem mondja akkor is szedem!
Ha te attól jobban érzed magad hogy szeded tedd azt,ártani biztos nem fog!
Hát akkor megcáfolom ...
én elevitet szedtem a fogantatás előtt a terhességem alatt végig és a szoptatás alatt is...
Egészséges boldog terhességem volt dokim mondta hogy végig szedjem a vitamint igy is tettem...
Kislányom egészséges volt a pociba és mikor megszületett akkor is és a mai napig egésséges gyönyörű kislány 3 éves...Időben született könnyű szülésem volt és gyors 56 cm és 3060 gr al született 37.héten igy óriásbaba sem volt...ez egy tévhit és az is hogy beteg lesz a baba tőle..ismerőseim közül mindenki elevitet szed és mindenkinek egészséges babája született..
Én azt ajánlom hogy szedd végig de ez a te döntésed...))
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!