Miért ne szedjem már az Elevitet?
A nőgyógyász azt mondta, hogy már ne szedjem az Elevitet,ami megmaradt belőle,azt majd szoptatáskor szedjem be. Helyette írt fel nekem D-vitamint és vasat. A D-vitamint heti 1x, a vasat napi 2x. Szerintetek miért?
21 hetes kismama vagyok.
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
Minden orvos, védőnő és szülésznő mást mond ezzel kapcsolatban. Harmadik babámat várom, volt pár ember, akinek kértem a tanácsát. Az elsőnél végig szedtem, nyáron született pedig, 3,2 kg-mal. A másodiknál a védőnő azt mondta, hagyjam abba, az orvos azt, szedjem, legfeljebb kétnaponta. Úgy tettem, 2-3 naponta szedtem, télen született, és milyen jól tettem! Ugyanis koraszülött lett, 5 héttel előbb érkezett, de a vitaminok miatt (vagy sem) de 2,5 kg-mal, ami nagyon szuper dolog volt abban a helyzetben. Igaz, azt mondták, ha végig kihordom közel 4 kg is lehetett volna, én mégsem bántam, mert így legalább nem volt gond még a kis súlya is.
Most 24 hetes vagyok, más orvos, más védőnő, rám bízták. Szedjem kétnaponta akár, úgyis jön a nyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!