Kismamák, anyukák tudnátok terhes könyveket ajánlani amiben szinte minden benne van gondolok pl: Fogantatásra, a magzat fejlődése a 9 hónap alatt a szülés szoptatás baba betegségek szülés után otthon a babával?
Én a szülés utánra tudom ajánlani a Spock legújabb könyvét, abban pszichológiai tényezőktől a gyakorlati dolgokig minden benne van, arról nem is beszélve, hogy már az én anyum is Spockot olvasott.:)
Én a baba várás alatt a Várandósok könyvét olvastam Kenéz Klárától, nekem elég volt, ami abban le van írva.
Van még a Suttogó, amit nagyon reklámoznak, de én arról rosszat olvastam.
1. vagyok.
Na jó de a könyvnek megvan a hangulata, egyrészt, másrészt a neten annyi mindent írnak, az ember halálra rémíti magát.
Igaz a sokkal több mindenről lehet olvasni, no meg olcsóbb is, mint a könyv.
No, de mégis én is inkább könyvpárti vagyok.
Nekem ez volt meg, és nagyon jó könyv:
A TERHESSÉG MINDENTUDÓ NAGYKÖNYVE (Maryann Brinley és Dr. Howard Berk könyve) Alexandra kiadó!
Terhesség hétről-hétre című könyv.
Én ezt a kettőt olvasgattam mindig!!!
Az elsőben benne van minden ami érdekel! Szülés előtti- és utáni dolgok is!
A második könyvbe pedig jegyzetelhetsz is!
Vagy tudom ajánlani még, www.timmermann.hu Timmermann Gábor szülész, nőgyógyász oldalát is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!