Milyen újszülött pelust és szülés utáni betétet vesztek a kórházra?
Figyelt kérdés
36 hetes km2014. febr. 5. 15:58
2/10 anonim válasza:
Pampers 1-es, Dm sajátmárkás inkontinencia betét.
3/10 anonim válasza:
Én is Pampers 1-est vettem. Betétet egy csomag Jessa ,nem tudom milyen most hirtelen..elég nagy . Vettem még mellé egy csomag Always éjszakai betétet.
4/10 anonim válasza:
Én Labell pelust rendelek nagykerből.Tiszta Libero, csak fele annyiba kerül.Nem bálás, hanem gyári csomagos. Sindy szülés utáni betétet fogok vinni, meg a klasszikus vattát és gézt :)
5/10 anonim válasza:
Bella Happy 1-es pelus + noname (Brandonban vett) betét
6/10 anonim válasza:
DM saját márkás pelust a babának. Tena betétet vittem, de elég lett volna a sima éjszakai is.
7/10 anonim válasza:
Pampers 1-es pelust,Tena Supert és éjszakai betétet viszek a kórházba.
8/10 anonim válasza:
Szia én az auchan baby mini pelenkát vettem ( később, ha leesett a köldökcsonk akkor moshatózni fogok), betétnek pedig Naturella camoille classic-ot (vastag, jó nedvszívó éjszakai betét 7db-os), + még sima naturellát( amit sima menszikor használtam)ha szükség lesz rá! Ha esetleg még kell valami , majd a férjem megveszi, behozza! :)))
Én is ma vagyok 36 hetes!
9/10 anonim válasza:
Pampers premium care (fehér csomagos) 1-es pelust, és Tena betétet. Ez bevált az első babánál is.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi...én pampers newbornt 43db-ost vettem és Tena 3 cseppes normált,meg van még 9 db Óriás chicco betétem,remélem ezek így elegek lesznek!
2014. febr. 6. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!