Az újszülött Babaápolási csomagot recept nélkül is belehet szerezni a gyógyszertárban akár már szülés előtt pár héttel? Miket tartalmaz?
én az alkohol kivetelevel megvettem mindent recept nelkul. lehet, nem lesz ra szukseg, de engem megnyugtat. nem volt draga, bar ha orvos irja fel, ugy meg olcsobb
amit vettem:
- gyogyszertari furdeto
- gyogyszertari olaj
- steril vatta
meg még valami, ami nem jut eszembe, az is ugyanilyen gyogyszertári dolog..á, megvan: popsikenőcs, szinten gyogyszertari.
ez tenyleg csak rajtad mulik, szerintem nem szukseges, de ha teged megnyugtat, mint engem, akkor érdemes. pl tisztaba teveshez a gyogyszertari kenocs kell, es az nem ér rá. a koldokapolasnak csak a vatta resze keves, majd irnak fel alkoholt, meg vitaminokat is..
tenyleg csak rajtad mulik :)(ja, és annyi, hogy az egesz pakk kerult annyiba, mint valami markas babafurdeto)
szia!
én megvettem előre mindent, mert megnyugtatott,hogy megvan:)
vettem:steril vattát, gézt, popsikrémet, fürdetőt,hintőport, rózsamézet..
még kell gézlap meg alkohol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!