Szülés utánra milyen és mennyi betétet vegyek?
Figyelt kérdés
Császárom lesz, ha ez számít valamit...2013. márc. 2. 17:47
2/8 anonim válasza:
Nem sokat számít, így is, úgy is vérezni fogsz. Hogy mennyit, az meg alkati kérdés. Olyat vegyél, ami stabilan marad a bugyidban, lehetőleg pamut fedőrétegű. Vannak direkt gyermekágyas betétek, bababoltokban kapható. De Tena is jó. Én Always éjszakait használtam. Nyugodtan vehetsz 3-4 csomagot (akár 2 legnagyobbat, 2 picit kisebbet). Úgyis elfogy. Nagyon bevásárolni 1 fajtából viszont nem jó, mert ha kényelmetlen, akkor rakosgathatod később.
3/8 anonim válasza:
Nekem az Allways éjszakai nagyon kevés volt.. Azonnal átázott. Tena Lady Extra. Brutál vastag de legalább jó.
4/8 anonim válasza:
8 napos a kisfiam, császárral szültem, a kórházban adnak nagy jófajta betétet az első 2-3 napra, igazából az a legjobb akkor, tehát ez letudva:-) az utolsó egy két nap én tena betétet vittem sosem telt meg, azóta csak sima 3-4 cseppes betétet használok, bőven elég nekem.
5/8 anonim válasza:
Én nagyon véreztem és csak a Tena Extra vált be, a többi pár perc alatt átázott.
6/8 anonim válasza:
Egy csomag Tenát vettem, de alig használtam belőle.
Éjszakai betét elég volt szerencsére, de az kellett elég sokáig.
7/8 A kérdező kommentje:
Mikor az első babámat szültem, a férjem egy nagy csomag Tena Ladyt vett, amiből alig fogyott. Jó drága is volt, szóval az akkor totál pénzkidobás volt. Most ezért érdeklődöm, hogy ki milyen betétet és milyen kiszerelésben vett. :) Tena lady-ből az extra, vagy extra plus?
2013. márc. 2. 18:55
8/8 anonim válasza:
Normál tenát 1X30-at. De én már mikor csak barna volt akkoris ezt tettem be a biztonság kedvéért.
Császáros voltam énis. Császárnál nem csak alkati kérdés hanem hogy a dokid mennyire fogja kipucolni a méhedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!