Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés utánra milyen betétet...

Szülés utánra milyen betétet ajánlanátok? Érdemes eldobható bugyit venni?

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Az is jó. Érdemes beszerezni egy inkontinencia betétet, van aki tena ladyt használ, én dm saját márkásat vettem, jó volt elég volt.
2014. febr. 4. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:
én tescos szülés utáni betétet használtam,szerintem nagyon jó volt.Mellé meg vettem pár mamabugyit kínaiban néhány száz forintért..Nekem így bejött.
2014. febr. 4. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
a kórházba mindenképpen az eldobható bugyit vidd, én 2 csomaggal, azaz 10 db-ot is lehasználtam 4 nap alatt. teljesen felesleges a rendes bugyikkal kínlódni ott szerintem.
2014. febr. 4. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Én vettem eldobható bugyikat. Azt megengedték felvenni és így könnyebben mozogtam a nagy betéttel. Debrecenbe a betétet adták nem kellett vinni.
2014. febr. 4. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Én sima éjszakai always-t vittem magammal...kaptam mintát a tena ladyből de Én nem bírtam elviselni, úgy éreztem magam mintha be lennék pelenkázva:S

5 hétig volt meg szülés után és 1x sem áztam át..nekem bevált az always.

2014. febr. 4. 20:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia! Én vettem a gyógyszertárban Tena hálós bugyit, szerintem nagyon jó és olcsó. A két db-os nem volt egészen 400 forint. Felpróbáltam, még nagy pocakkal is kényelmes, varrás nélküli, kimoshatod ha úgy van a kórházban és 1 óra alatt megszárad.

Betétet a rossmannban vettem Tena lady extrát, azt hiszem 10 db-os, az se volt drága.

Üdv: 37 hetes kismama

2014. febr. 4. 20:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én Chicco szülés utáni betétet és éjszakai pamutos always betétet vittem. Az always jobban bevált, elég is volt, nem csúszott el. Emellett mamabugyit hordtam, az eldobható nekem nem vált be. Bántotta a széle a bőröm és mindig sikerült megtekerednie háromszor, mikor vettem fel.
2014. febr. 4. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem kellett a legnagyobb nedvszívó képességű Tena, jó sokáig. A hálós bugyi is nagyon praktikus, egy-két csomaggal érdemes venni!
2014. febr. 4. 21:55
 9/10 anonim ***** válasza:
az eldobható bugyi tényleg jó, dm-ben vettem 5-6 db egy csomagban 5-600 ft, hülyén néz ki, és azt hittem kényelmetlen lesz, de a célnak tökéletes.
2014. febr. 4. 22:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Én vettem hálós betétes bugyit de nem használtam. Tena lady super jó volt kb. másfél hétig, saját nagy téli bugyival használtam:-) Aztán már csak éjszakai alwayst. Vettem eldobhatós bugyit is de az anyagától kirázott a hideg, így el is dobtam...
2014. febr. 5. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!