Ajánlanátok száras (short alakú) eldobható bugyit? És hol lehet venni?
Figyelt kérdés
A DM-ben csak hagyományos bugyi fazon volt, de a szülésznő a short fazont javasolta! Még csak egyet találtam Bébé confort, de az egy méret és félek nem lesz jó rám, mert túlsúlyos vagyok! Lehet olyat kapni amiből van külön nagyméret? Nektek mi vállt be?2010. márc. 6. 15:12
1/3 anonim válasza:
Én Tena eldobhatós bugyit vettem, az sort formájú, én most is használom menstruációkor.
Gyógyszertárban vettem.
ly.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, és van nagy méretben is?
2010. márc. 6. 15:36
3/3 anonim válasza:
S-től XL-es méretig van a TENA fix méretezve. Ha tudod pontosan a méreteidet (csípő, derék), akkor biztosan jól fogsz méretet is választani közülük, mert a csomagoláson szerepel mettől meddig jó az adott méretű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!