Az ÁEK-ban kit ajánlanátok terhesgondozásra?
Lombikunk volt, valószínű császár lesz a rossz szemem miatt, pajzsmirigy-alulműködésem van és inzulinrezisztenciám.
Szóval valaki gondos, alapos kellene. A szülést még nem tudom, hogy lenne, de a terhesgondozást az államiban szeretném, nem magánban!
Előre bocsánatot kérek az off-olásért,de szerintem azét nem érkezik válsz a kérdésedre, mert senki nem akar "problémás" beteget az orvosa nyakába varrni - már aki szereti az orvosát.
Az én dokim pl ÁEK-s, sosem voltam a kórházi rendelésén csak magán rendelésre jkárk hozzá, de biztos van aki a kórházban jár hozzá.
Imádom, lelkiismeretes becsületes, de nem ajánlom ki mindenkinek,mert nem biztos hogy azzal neki jót teszek...
én nem ismerek senkit sajnos, csak annyi, hogy nekem is rossz a szemem, pajzsmirigy alulmukodesem van, inzulinrezisztenciam, es tulsulyjal kezdtem a terhesseget.
DE remelem nem lesz csaszar, ne legy ilyen pesszimista, az elso babat is huvelyi uton szultem (tudom, nem ez a normalis, de en rettegek a csaszartol), sőt, az első babam meg farfekveses is volt, a 37.heten forditottak meg kulsoleg, és egy hettel tulhordtam. megis, fel sem merult a csaszar, szerencsere.
egyebkent en is az áekhez tartozom (vagyis oda jarok, kiveve terhesgondozas, mert hosszas merlegeles utan ugy dontottem az istvanban fogok szulni, ami 5 percre van, csak en az istvannal nagyon nem vagyok megelegedve, csak az ott levo nodokimmal, meg valasztott szulesznovel).
szoval csak annyi, hogy ne parazz.
guglizz utana Dr. Kazár Tibor-nak, ha úgy döntöttem volna mégis ott szülök, valszeg hozzá mentem volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!