Budapesten ajánlanátok olyan jó orvost, aki nem kér konkrét összeget a szülésért és van magánrendelése, ahova járhatnék terhesgondozásra?
Én az első dokinál szültem 2x(200-be és 2009-ben)
1999/2000-ben 3E ft volt terhesegonozás (5 lakalom), doki a szüléséeórt kapott 10E forintot
/20082009-ben 7E/ alkalom a terhsegonodzés(szintém 5x), szülés után 20E adtam
Szia!
Ne haragudj, hogy bele szólók, de 5x15000 ft? Ennyiért persze, h nem kér a szülésért fixen. Ha elmész máshoz ott fizetsz 6-7 ezret alkalmanként, ha kórházba hív (12 heti uh és a 18 uh akkor nem kell ) Máris olcsobban jössz ki sztem.
Sajnos most én is ebben a dilemmában vagyok, de én nem akarok ennyit fizetni. Egy kismami
Köszönöm a válaszokat! Mindegyik doki szimpatikus, akit ajánlottatok. A kistarcsai nagyon messze van, mert cél budai agglomerációban lakom. Utolsó válaszoló: ismersz ilyen dokit, akinél 6-7 ezer a terhesgondozás?
Köszönöm!
2,5 éve a Raft doki is 7000 Ft-ot kér, azóta elköltözött a rendelője, gondolom magasabb a bérleti díj, mint ahogy minden más is, így most már sajnos 15000-et kér. Szerintem sem kevés, de én nem nagyon tudok 10000 alattit Budapesten. A kollegnőm is őt választotta, és azt mondta, sok dokinál járt már, de egyik sem jött be neki ennyire.
Már orvosi szempontból:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!