Tapasztalatok Dr. Fekete Tiborról? A Sote Baross utcai klinikáján dolgozik. Magánrendelése a nyugatinál van.
Azért kérdezem mert én is nála szültem még 2009-ben, kényszerből. Elfolyt a magzatvizem és az akkori dikinőm a SOTE-t ajánlotta hogy oda menjek, mert még 7 hét volt vissza a szülésig, - a koraszülött ellátátás azt mondta ott a legjobb. 3 orvos is megnézett mire a Fekete dokihoz kerültem, és nálam is császármetszésre került sor. Nagyon szép a hegem, mára alig látszik. Azért kérdezem milyen, mert tervezzük a 2. babát -lehet most összejött- és szüléskor nagyon szimpi volt, viszont nem hozzá jártam gondozásra. Most gondoltam őt választanám, de nem ismerem.
Magánrendelés mennyibe kerül nála? Van rendelése a klinikán is?
Tényleg csak ajánlani tudom, nagyon jó orvos, és mellett tuti biztonságban lesztek. A magánrendelésén 10ezer forint egy alkalom, amin mindig van ultrahang, amiről ad 2 db képet és a 20. héttől méhszáj vizsgálat is. A szülésre mikor felkértem nem mondott összeget a szülésért ( nem úgy mint sok orvos), csak megadta a mobilszámát, és hogy bármi van hívjam nyugodtan.
Azt nem tudom, hogy a kórházban van - e rendelése, ultrahangot csinál ott azt tudom.
Igen, ott szültem a Baross u - ban. Viszont a csecsemősöktől ott ne várjál sokat. Nem valami segítőkészek, sőt...
Ha bármi kérdésed van még írjál nyugodtan.
Már biztos, hogy baba van...
Köszi, hogy őszinte voltál ma fel is hívom és kérek időpontot tőle, és megkérem legyen az orvosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!