Van a Szent Imre kórházban olyan szülész orvos, aki nem kér konkrét összeget a szülésért és van magánrendelése is?
Szia!
Én tudok egy nagyon jó Doktornőt ajánlani a Szent Imrében.Külsősként dolgozik ott,ami azt jelenti,hogy ott műtét illetve szüléseket vezet le,a vizsgálatokra vagy a magánrendelésére kell menni(Gellért hegynél) vagy másik dokihoz.Én magánrendelésre jártam,szép rendelő,nagyon rendes az asszisztens is,7 ezer ft egy alkalom.Szülésért nem kért semmit,rákérdeztem,azt mondta,amennyit jónak tartok,ő soha nem mond árat,nem százezret adtunk:)
Amúgy fiatal,lelkiismeretes,látszik,hogy abszolút szereti a munkáját:)Legközelebb is Vele szeretnék szülni:)
Köszönöm a választ. Hogy hívják a Doktornőt? Nagyon jónak tűnik a leírásod alapján.
Kit ajánlanátok még a Szent Imrében?
Szia!
Mészáros Dórának hívják.A 0630-465-1484-es számon tudod elérni.
Ha bármi bővebb infóra vagy kiváncsi,akár a kórházzal/szüléssel/Doktornővel kapcsolatban írj nyugodtan:)
én épp fordítva látom:
szerintem a magánrendelésre kidobott pénz a 7-10.000Ft, ahányszor menni kell, az már a szülés ára (70-100.000).
1.gyerekemet Zsigmond Tamásnál szültem. rendel az Sztk-ban, miután mondtam neki, hogy nála szeretnék szülni, a magán rendelésre invitált. azokat a pénzeket sajnáltam érte. annyi a különbség, hogy a magánrendelőjében szebb a wc és mindig uh-ozott, pedig direkt kértem, hogy ne.
viszont szülésnél az a különbség, hogy lesz-e veled egy orvos, aki csak veled foglalkozik abban az időben, aki szívén viseli a szülésedet. nekem ez sokkal többet ér.
most várom a 2.babánkat, Sztk-ba járok, de tervezem, hogy csak szülésre felkérek dokit. (Zsigmond Tamás és Kovács Zoltán, akik szimpatikusak. ők természetes szülés pártiak.)
A két orvos, akit ajánlottál nem kér pénz a szülésért? Mindenképp magánrendelésre szeretnék menni, mert az SZTK-s orvosok, ahova tartozom nem szimpatikusak, ráadásul nem is dolgoznak a Szent Imrében.
Kérlek írjatok még olyan dokit a Szent Imréből, aki nem kér konkrét összeget a szülésért.
de.
Zsigmond Tamás 80.000et kért, Kovács Zoltán 70et, de hozzátette, hogy ettől el lehet térni.
Dékány Ágnes doktornőnél szültem, nem kérdeztem tarifát, ő nem mondta, 70-et adtunk. Mondjuk két óra alatt megszültem. Magánrendelése a Praxisban 8000 Ft. Imádom, nagyon megnyerő személyiség, a honlapját érdemes elolvasni: www.szulnijo.hu és már végzett szoptatási tanácsadó is. Kérdezz bátran, ha érdekel még valami.
Kovács Zoltán is remek doki amúgy, a szobatátsam vele szült, isteníti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!