Kötelező így is bejelentkeznem terhesgondozásra? Bővebben lent
Én magándokihoz jártam egy másik városba, a kórházban pedig egyszer sem voltam. A vérvételeim is más városban zajlottak.
Mikor szülni mentem, életemben akkor jártam először abban a kórházban, és nem néztek rám furcsán, egyszerűen csak elkérték a papírjaimat, megnézték minden megvan-e. Ennyi.
Semmi extra, csak annyi, hogy nem abba a városba jártam terhesgondozásra, ahol végül szültem. A vérvételek, cukorterhelés, afp vizsgálat, genetikai uh stb. mind-mind más városban zajlottak, mint a szülés helye. Mindegyikről vizsgálatról kaptam leletet, azokat vittem magammal a kórházba, amikor beindult a szülés.
A terhes kiskönyvemben is benne volt minden, pecsétek, vizsgálatok eredményei stb.
A kórházban nem kérdezték, hogy miért nem voltam náluk. Egyszerűen csak felvették az adataimat, megnézték a leleteimet és aztán irány a szülőszoba.
Úgyhogy szerintem nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!