Ki melyik betétet ajánlja szülés utánra?
Figyelt kérdés
A Tenán kívül, mert az nagyon drága.2014. ápr. 26. 16:56
1/17 anonim válasza:
szülés után pár napig a tenát javaslom, otthonra már elég lesz szerintem egy vastagabb éjszakai betét is
2/17 anonim válasza:
Én Chicco Mammy betétet használtam, de megbántam. Az always éjszakai sokkal jobb volt. Tenát nem próbáltam, de legközelebb lehet, hogy azt viszek. Mennyibe kerül, hogy drágállod?
3/17 anonim válasza:
A Tenához hasonló vastag betét az ARO-s saját márkás is, nagyon vastag, és jó. És töredéke a Tena lady árának.
4/17 A kérdező kommentje:
A hét elején néztem a boltokban, drogériákban, a pontos árára már nem emlékszem de tudom, hogy mikor megláttam az árát akkor iszonyatosan sokalltam.
Olvastam itt ott, hogy valaki ezt használta azt használta és sokkal olcsóbb.
Az ARO-s hány db-os és mennyiért lehet kapni?
2014. ápr. 26. 17:13
5/17 anonim válasza:
Nem emlékszem már, talán 20-25 db-os volt, 3 éve a kórház kantinjában vettem, 490.- volt.
6/17 A kérdező kommentje:
Most utána néztem a neten. A plus volt ? Gondolom nem a normál.
2014. ápr. 26. 17:24
7/17 anonim válasza:
Nekem a kórházban a tena-t ajánlották, azt is vettem gyógyszertárban, szerintem nem volt drága, főleg, hogy maradt is :) Most a másodikhoz is tudom vinni.
De én is csak a kórházban használtam, mert nem igazán véreztem, itthon elég volt a sima betét, amit egyébként is használok.
8/17 anonim válasza:
always éjszakai elég lesz.nem kell pelenkát vinni azért annyira nem durva a vérzés :) és ez is csak max 1 hét
9/17 anonim válasza:
Nem kell, hogy tena legyen, de célszerű inkontinencia betétet venni. Én dm sajátmárkás jessat vettem egy csomaggal a normált. 500 körül van, meg voltam vele maximálisan elégedve.
10/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Első babás vagyok, szinte sosem használtam betétet ezért is vagyok ilyen "tudatlan"
2014. ápr. 26. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!