Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Hogyan kell vértiszt...

Segítség! Hogyan kell vértisztítani? 8 hónaposan még mindig dohányzom

Figyelt kérdés

, már önbecsülésem nincs, utálom magam, aggódok, nem tartom magam méltónak arra, hogy kimondhassam a várva várt gyermekemnek, hogy szeretem, magyarán a poklok poklán vagyok, de azért a cigi aaaz persze ott van.

fokhagyma?

isten?

vagy mi segít?

2014. márc. 21. 14:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
Szerintem itt senki nem remél a BABÁDNAK rosszat, mert itt jelen helyzetben Ő számít, nem pedig te...
2014. márc. 24. 15:04
 52/67 A kérdező kommentje:

és ma kibírtam, még jobban lefeleztem az adagot.

meg tegnap is

ma maszeknál ellenőriztettem mindent

még mindig nem támasztanak alá semmi rosszat, a baba nagy, méhlepény rendben

kedves utolsó, ami a babának rossz, az nekem is fájna, így értettem, hogy esetemben félek egyesek önigazolást várnának azzal, hogy rossz adódna

nem vettem külön magam a babától

2014. márc. 24. 19:30
 53/67 anonim ***** válasza:

Szia!

A linket megnézted amit küldtem?

Szerintem érdemes mindenkinek kipróbálnia.

2014. márc. 25. 06:43
 54/67 anonim ***** válasza:
hát nem mert bagózol.....majd lehet csak néhány év múlva lesz ebből gondja a gyerekednek.....A bidámbidmok szoktak így viselkedni (nézz utána kik azok)
2014. márc. 25. 12:41
 55/67 anonim ***** válasza:
Abba tudtad hagyni? Lett valami baja a babànak?
2015. máj. 26. 07:48
 56/67 A kérdező kommentje:

nem tudtam abba hagyni, sőt, a végefelé olyan depis lettem, hogy már betartani sem tudtam, hogy napi 1-3 szál legyen csak.

38.hétre született

3100 Kg (de lett volna 4 is, ha nem dohányzom)

de baktérium miatt antibiotikumozni kellett születés után, nem tudták azonosítani melyik baktérium, de azt mondták lehet olyanról van szó, ami anyára nézve nem veszélyes, nem okoz panaszt(valami hüvelyi)de a magzatnak árt. 1 hétig bennt maradtunk ezért.

azt mondták nem felel meg 38 hetesnek, 1,5 hetes a lemaradás és jelezték majd mindent később fog csinálni, mint a társai, de behozza, ne ijedjek meg, lassabban fog szopizni, stb

de nem így lett, azonnal jó evő volt, levegőt nemigen nyelt soha, csak az én babám nem volt büfis, már aggódtam, de a csecsemősök mondták, hogy ez nem baj, ha nem kell büfiznie(de valahol meg azt olvastam később, hogy a kiegyensúlyozott babákra jellemző, hogy nem levegőt nyelve eszik, hanem ügyesen)

és már 1 héten belül követett a tekintetével, fordult fejjel utánam, hasonfekvéseben igaz gyengécskén, de tudta emelni a fejét, ülésbe húzásnál megtartotta

a bölcsőhaláltól tartottam nagyon(ezt kiemelten írják terhes dohányos babáira) a 2. hónap egyik hetében be is sípolt 5 ször is a légzésfigyelő(de felébresztés elég volt, nem volt szükség lélegeztetésre vagy ilyesmi), előtte, utána egyszer sem.

de figyeltem mindig a légzését alvás közben, később sokszor "hüppögött" . Amikor kifújta a levegőt, ekkor hüppögés(mint pl sírás után)és akkor vette az új levegőt, szerintem ekkor fejlődött ki az agyban a légzést kontrolláló reflexe.

és amúgy a neten is pont a 2. hónapot írják krízis időnek, ami a bölcsőhalált illeti.

mindent időben csinál 4 hósan már forgott, asszem hasról hátra

5-6 hósan már oda vissza és rengeteget gügyögött, komunikált

6-7 hó volt a kúszás ideje, plusz ülés magától

8-9 hósan kapaszkodva állás, járás

12 hó, már jár, de kicsit még instabil, sokszor mászik is még és szótagokat mond (dádá, aba aba, stb)

izomkötöttség miatt voltunk neurológusnál kb 5 hós korában, aki szerint a baba mindennek megfelel, neurológiailag semmi baja, nem idegrendszeri eredetű az izomkötöttség.

(valszeg az anyaméhben lehetett kényszertartásban)

2015. máj. 26. 08:10
 57/67 A kérdező kommentje:

*nem maradt ki a mászás.

a kúszásban rásegítettem, mert csak körbe körbe kúszott 7 hósan, a netes tornával 3 nap múlva már rendesen kúszott, erre pár nap és már mászott

2015. máj. 26. 08:18
 58/67 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat! Azt még megmondanád, hogy napi hány szál cigit szívtál és milyet?
2015. máj. 27. 09:12
 59/67 A kérdező kommentje:

naponta terhesség elején 6-10 szálat

közepén 10-15

a végefelé már le se merem írni

világoskék sophy (light)

2015. máj. 27. 14:46
 60/67 A kérdező kommentje:
pár szálas dogok csak pár hét erejéig mentek néha
2015. máj. 27. 14:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!