Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! Hogyan kell vértiszt...

Segítség! Hogyan kell vértisztítani? 8 hónaposan még mindig dohányzom

Figyelt kérdés

, már önbecsülésem nincs, utálom magam, aggódok, nem tartom magam méltónak arra, hogy kimondhassam a várva várt gyermekemnek, hogy szeretem, magyarán a poklok poklán vagyok, de azért a cigi aaaz persze ott van.

fokhagyma?

isten?

vagy mi segít?

2014. márc. 21. 14:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Próbáld ki ezt:

[link]

Bár én még a terhesség előtt leszoktam,nekem az 1napos(kb.6órás) szeminárium segített letenni a cigit 25év után napi másfél dobozzal szívtam.

A linken ingyen van leszoktató csomag-olvasd el veszteni nem vesztesz semmit.

Létezik még könyv formájában is-bárhol kapható (szintén nagyon sok embernek segített leszokni kb.1500-2000ft )

Csak az agyad csap be-nem a nikotin hiányzik,mert ha így lenne akkor éjjel is felébrednél a nikotinhiányra.

Én sem hittem,hogy le tudok róla valaha szokni,de végül sikerült(és nem is reggel hagytam el,hanem délután).Sok mindent kipróbáltam én is mire így sikerült.

Nekem a biorezonancia,nikotintapasz,rágó sem segített-valamennyire jó volt a Champix-de azzal sem sikerült.

Akárhányszor próbáltam mindig kudarc lett a vége:(

Ennek az előadásnak is úgy "mentem neki" ,hogy biztos én leszek a 10 emberből az az 1 akinek nem fog sikerülni-de hála nem így történt:))

Remélem Neked is segíteni fog!

2014. márc. 21. 17:51
 42/67 anonim ***** válasza:
58%
Te csak mentséget és kifogást keresel.
2014. márc. 21. 21:33
 43/67 anonim ***** válasza:
58%
Szánalmas vagy
2014. márc. 21. 22:03
 44/67 anonim ***** válasza:
58%

Gyönyörű lehetsz! Tessék a segítség: mikor rágyújtasz állj kirakat vagy tükör elé és nézd meg milyen csodásan festesz nagy hassal, ahogy horpad a fejed a cigiszívástól!

Majd a kúszó- mászó gyereked mellől is kimész dohányozni? Hadd történjen vele valami, míg te kint pöfékelsz. Vagy akkor már simán ülsz a szobában és ott gyújtasz rá?

2014. márc. 22. 04:04
 45/67 anonim ***** válasza:
76%

Hadd mondjam el példaként, hogy az egyik nagynéném végigcigizte a második terhességét. (az első gyereknél valahogy kibírta, de akkor is szívta mások kifújt füstjét)

A fia kis súllyal született, azonnal asztmás rohamokkal. Alig tudták életben tartani. Pár naposan álltak ki belőle a csövek. A bőre átlásztóan vékony volt. A gyerek azóta 8 éves és alig 5-nek néz ki, hiperaktív, de ugyanakkor gyorsan kifárad, azóta is asztmás, mindig nála kell, hogy legyen a pumpája. egy egyszerű megfázásos időszakot nem tud úgy átvészelni, mint a többi gyerek, mert az ő szervezete olyan gyenge, hogy ha szél megfújja már kórházba kerül. A nagynéném persze nem érti, hogy miért ilyen nyámnyila a gyereke és folyton türelmetlen vele. Pedig nem keveset őrjöngtem, amikor megláttam, hogy terhesen pöfékel. De nem érdekelte, mert szerinte a cigi úgysem a méhébe megy. Amikor mondtam, hogy a vérébe kerül a káros anyag, onnan meg a babába, akkor kiröhögött, hogy ez hülyeség, hiszen ő a tüdejébe cigizik, a baba meg a hasában van. Hát, nem kicsit voltam mérges rá. Az egész család eltávolodott tőle, a gyerekével igyekszünk törődni, de őt mélységesen megveti mindenki.

Szóval ennyit arról, hogy az asztma szerinted kizárva. Az meg, hogy már arra készítesz tervet, hogy a gyerek mellett hogy fogsz cigizni, hát... Nem értem, hogy a gyámügy ilyenkor miért nem tehet semmit. Mindenhez engedély kell, de ahhoz, hogy valaki szülő legyen, sajnos nem... pedig te biztos nem mehetnél át azon a vizsgán.

És arról még nem beszéltél, hogy a párod, a szüleid, a családod mit szól ehhez? Nincs senki, aki jól pofán csapna?

jah, és ne gyere a tolókocsis beteg példájával, mert a tolókocsis ha akarna se tudna lábra állni, de egy cigisnek megvan a lehetősége, hogy letegye a cigit. Nem hiszem el, hogy egy kisbaba, a saját kisbabát nem elég motiváció erre.

2014. márc. 22. 15:23
 46/67 anonim ***** válasza:

Az, hogy egyik napról a másikra nem lehet letenni arról annyit, hogy egy ismerős 35 év kemény dohányzás (napi minimum 1 doboz)után egyik napról a másikra letette és nem okozott gondot.

Ráadásul az illető férfi nem volt motiváció neki a gyerek.

Nagyon önző vagy, hogy csak sajnáltatod itt magad.

2014. márc. 22. 16:06
 47/67 A kérdező kommentje:

nem sajnáltatom magam

azt akartam tudni, hogyan lehetne vértisztítani

és nem rémeket látni, meg nem az hiányzott, hogy itt kioktassanak. tisztában vagyok azzal, hogy nem lenne szabad.

mindenki hozta önmagát.

2014. márc. 24. 10:34
 48/67 anonim ***** válasza:
A tényeken mit sem változtat az, hogy miért tetted fel a kérdést....
2014. márc. 24. 10:48
 49/67 A kérdező kommentje:

arra írtam, mert önsajnáltatással vagyok itt vádolva, meg önzőnek titulálva, meg hagy ne soroljam.

nem tényváltoztatás miatt.

voltaképp a nem a kérdésre jövő válaszokat reagáltam le ezzel.

hogy örülnének egyesek esetemben a legrosszabbaknak..ezt is gondolom a válaszadókról jelenleg

irtózat, ahogy kifordulnak egyesek magukból és amilyen romlottak belül

2014. márc. 24. 10:59
 50/67 anonim ***** válasza:
Csak az a vértisztítás, ha abbahagyod a dohányzást és az majd szép fokozatosan (hogy mikorra és nyom nélkül-e, erre elég sokféle variációt olvastam) kiürül a szervezetedből. Olyan nem létezik, hogy cigizel tovább és valami csodaszer közben semlegesíti. (Szerintem Isten is a leszokásra szavazna.) Sajnos a szoptatás alatti vagy a passzív dohányzás, de a bőrödbe, bútorokba, ruhákba beivódott nikotin és égéstermékek is károsak lesznek a gyerekre, na meg a példamutatás... így mindenképp érdemes belevágni - a későn is jobb, mint soha.
2014. márc. 24. 11:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!