Segítség! Hogyan kell vértisztítani? 8 hónaposan még mindig dohányzom
, már önbecsülésem nincs, utálom magam, aggódok, nem tartom magam méltónak arra, hogy kimondhassam a várva várt gyermekemnek, hogy szeretem, magyarán a poklok poklán vagyok, de azért a cigi aaaz persze ott van.
fokhagyma?
isten?
vagy mi segít?
És akkor mi a tanulság...? Ha amúgy is történhet baj, akkor neked nem kell tenni a bajok elle?
Az általad leírt komplikációk, pl. császárnál nyomás különbség, infúzióval fürdetett baba, újraélesztett anya zaklatása - orvosként mondom - EGÉSZEN BIZTOSAN nem igazak.
De tudod mit? Dohányozz, igazad van. Lehet más baja is a gyerekednek.
És nem, nem ürül ki ennyi idő alatt, ha a szoptatás alatt rendszeresen dohányzol, akkor azt a gyerek is kapja az anyatejjel.
Még egy: tudod van különbség betegség és betegség között, ezt is orvosként látom.
Más betegség az, ami ellen önként és dalolva tehetnél, és más betegség az, amikor egy ártatlan pici anya tettre képtelensége nyomán születik nyomorultan. Nagyon más.
"bölcsőhalál: fokozottan készülök rá, de tekintve hogy nem dohányzókat is érint, így nem kapcsolom össze a dohányzással, de lesz légzésfigyelőm, megyek újraélesztő tanfolyamra, stb
"2. A mielinizációs folyamatok ..." megint mint első válaszom, nem dohányosoknál is esélyes, nem is tudom honnan származnak az autisták is pl..
3. "A dohányzás a lepény idő előtti meszesedése nyomán..." a méhlepényem ellenőrizve van, nem meszesedik
#23 inkább ne írtad volna, hogy orvos vagy
nem megyek bele milyen függőségek vannak, amik betegségek
a többit értem, rendben.
valamint, hogy elítél mindenki, én elítélem magam.
szóval biorezonancia :)
már nem akarom a volt macskámmal összehasonlítani, meg ő rá sem lettem volna képes füstöt fújni!
nem mintha ez mentség lenne, csak ez a fokozás kicsit provokatív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!