Segítség! Hogyan kell vértisztítani? 8 hónaposan még mindig dohányzom
, már önbecsülésem nincs, utálom magam, aggódok, nem tartom magam méltónak arra, hogy kimondhassam a várva várt gyermekemnek, hogy szeretem, magyarán a poklok poklán vagyok, de azért a cigi aaaz persze ott van.
fokhagyma?
isten?
vagy mi segít?
:(
Nekem az segített, hogy elképzeltem amint a babám arcába fújom a füstöt. Na ha ez a kép elém lebegett, egyből nem kellett a cigi. Egy hét alatt tettem le, 15 év után (5 hetes voltam akkor).
Sok-sok C-vitamint egyél! Méregteleníteni nem szabad terhesen, szoptatás alatt se (ahogy cigizni se, mert direktbe választódik ki a nikotin az anyatejbe, pont úgy, mint az alkohol).
Biorezonanciás kezelést esetleg kipróbálhatnád!
Rágó, nem segít?
Sok sikert!
nem most, eddig is az orvosok nyakára jártam, hogy használhatok e pl nikotin tapaszt (hát 5 orvosból(!)egyik sem válaszolt, csak lesütötte a szemét)
már korlátoztam legalább a mennyiséget, de totál visszacsúszok.
és eddig nem jutott eszembe itt kérdezni.
Hát nézd!
Én a te helyedben most elgondolkodnék, hogyan fogom majd a tini gyerekemnek elmagyarázni, hogy ne dohányozzon, mert káros...nem leszel túl hiteles, ha a terhesség röpke 9 hónapját nem bírtad ki cigizés nélkül.
Nem bántás, de tényleg nem értem! Te annyit szívhatsz, amennyit akarsz, de most a gyereked is szívja, akaratán kívül!
a c vitamint szedem kb 1000 mg-osával, van még benne csipkebogyó, meg bioflavonoid vagy mi
meg próbálok rengeteg vizet inni, de ebben megint kudarcom van, jó nagy :(
a biorezonanciára még nem gondoltam, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!