Hülyeség a rokonomnál aludni (aki orvos) 8. hónaposan?
Figyelt kérdés
Félek hogy bármikor szülök, mert mindjárt átlépek a 9. hónapba2014. márc. 2. 22:09
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem kell ennyire félned :) a baba akkor jön amikor itt lesz az ideje, akár egy hetet is túlhordhatod nem hiszem hogy addig ott szeretnél lakni :) viszont akár holnap is megindulhatnak a fájások. Ne izgulj, egy biztos: Bent nem marad :)
2/4 anonim válasza:
igen mert ugysem fog tudni mást tenni mitn bárki ha otthon idul be. A zsülés nem oylan hogy beindul és 10 perc mulva kezedben a baba. a rokon uyganazt csinálná, bevinne a kórházba. amugymeg miért indulna be pont most? még van egy hónapod. Még utolsó napkban sem lenne értelme nemhogy most. Milyen orvos amugy a rokon?
3/4 A kérdező kommentje:
én egyedüli kismama vagyok sajna,.sőt csonka családi... mindenem a nagy bátyám (aki sebész) és sokban segít nekem , meg vígyáz rám/ránk. Bármi van rögtön futunk az orvoshoz
2014. márc. 2. 22:17
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha nem lakik töled nagyon messze nem kell odaköltöznöd ha a nagybácsival megbeszéled hogy ha gond van hívhasd nyugodt lehetsz, igaza volt az egyik korábbi hozzàszólónak a szülés nem 1-2 perces folyamat. Ha megindulnak a fájásaid felhivod a nagybàcsid mig odaér lesz idöd lezuhanyozni is. Nem lesz semmi baj :) (14 hós baba anyukája)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!