Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek kérjem ki más...

Szerintetek kérjem ki más orvos véleményét is? Árthatunk az Utrogestan hüvelytabblettával?

Figyelt kérdés
A hétvégén barnás folyásom volt, csak egy este, azóta nincs. Másnap a kórházban megnézett egy orvos, uh-t csinált, bevérzést nem látott, gyulladásom van, hüvelykúpot kaptam a folyásra, ő azt mondta amiatt volt a barnás folyás. Tegnap a védőnőnél voltam, ahol egy másik orvos megnézte a papíromat, ő nem vizsgált meg, hanem felírta nekem az Ugrosteran hüvelytablettát. Nem értem miért is kaptam. És ha nincs progreszteron hiányom?
2014. febr. 25. 19:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Az egyáltalán nem baj, hogy kaptad, így biztosabb, hogy megmarad a baba. Ártani nem ártasz semmit, csak használsz. Én nem mennék máshoz.
2014. febr. 25. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2014. febr. 25. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:
túladagolni nme lehet a progeszteront, ez volt a legjobb amit az orvos adhatott. A barnézásra ezt adják igy egy okot ki tudnak küszöbölni a vetélésre. Máshogy nem tudnak segiteni hogy ne történjen vetélés. ez óvintézkedés.
2014. febr. 25. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, én is kaptam, pedig vleg nem volt köze a rózsaszínes folyásomnak a bébihez. 12 hétig használtam.
2014. febr. 25. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első terhességem úgy indult hogy már alapból progeszteron hiányos voltam, így kaptam az Utro-t.

Most 7 hetes terhes vagyok, 6 hetesen elmentem dokihoz hogy nem-e kell használnom újra, a vérvétel alapján nincs progeszteron hiányom de a dokim azt mondta hogy ártani nem ártunk vele, inkább használjam nehogy baj legyen. Az asszisztense is azt mondta (jóban vagyunk) hogy a lombikosoknak is felírják biztos ami biztos alapon, csak jót tehet az Utrogestan.

2014. febr. 26. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!