Akinek az orvos felírta az Utrogestont mennyi idő múlva múlt el a barnázása?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 12:49
1/28 anonim válasza:
Nekem nem múlt el tőle. A 14. hétig szedtem és még akkor is barnáztam. Korábban meg rendesen véreztem is. Egyébként volt egy hematómám. Mindegy az a lényeg, hogy így is megmaradt a babám. Azóta már 7 hónapos.
2/28 A kérdező kommentje:
Kedden kezdtem el szedni, és mindig mikor azt hiszem elmúlt, újra látom... Nem görcsölök, semmi bajom, csak ijesztő.
2013. márc. 29. 12:55
3/28 anonim válasza:
nekem 1 barna pöttyöm volt, kaptam utrot, azóta semmi, lekopogom!
4/28 anonim válasza:
olyan 3 nap volt de csak kicsit barnáztam, volt egy hematóam a baba mellett, ez okozta....én nem görcsöltem...
én utána 3-4 napig csak feküdtem...
5/28 anonim válasza:
5. hettol szedem, hamarosan betoltom a 10. hetet. Igazan nem mult el. Hol szines folyas van (barna/rozsaszin), hol piros verzes, hol epp semmi, de ha mat azt hinnem vege, mindig jon valami... Nincs hematomam, az orvos szerint ez pedig hormonalis, de nem tudom, akkor a gyogyszertol miert nem mulik el. :-( A pici mindenesetre jol van. Szoval sztem ne idegeskedj, ha nem mulik el, de vigyazz nagyon, fekudj sokat!
6/28 anonim válasza:
Nekem pár nap alatt elmúlt, de aztán még előfordult 1-2 alkalommal a 12. hétig.
7/28 anonim válasza:
Szia! Nekem szinte rögtön elmúlt. 12 hétig használtam, utána fokozatosan abbahagytam. Azóta semmi baj. 24 hkm
8/28 anonim válasza:
akkor ne adjam fel? 6 hetes vagyok, szerdán mentem volna először dokihoz, szombat este vettem először észre h a wc papíron barnás maradt :( megijedtem nagyon! végig feküdtem a tegnapot, de pár alkalommal szintén ezt produkáltam. ma sajnos dolgozok, de pihenek ahogy tudok, ülőmunka...reggel láttam azóta megint nem! holnap elmegyek, muszáj vagyok egy másik dokihoz, mert szeretném nem feladni a reményt. az jó jel h nem full vörös véres és folyós és nem görcsölök? nyugtassatok meg!! :(
9/28 A kérdező kommentje:
Nekem is ugyanez a helyzet utolsó, én sem görcsölök. Most a gyógyszertől már nem annyira sötét a folyásom, hanem inkább sárgás-barnás, remélem ez már jobb. Vér nekem az elején volt egy csepp, akkor azt hittük a párommal, hogy csak azért, mert akkor voltunk együtt a párommal, és először az orvos is erre gyanakodott, de mivel a barnázás nem múlt el, felírta a gyógyszert. Holnap délután megyek orvoshoz, szorítsatok, hogy legyen szívhang!
2013. ápr. 1. 07:38
10/28 anonim válasza:
Kicsit megnyugtató olvasni, h a tünetem nem jár egyből vetéléssel. vagyis hogy más oka is lehet! remélem nekem is jó hírt mond a doki holnap...sajnos előbb nem jutok el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!