Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek az orvos felírta az...

Akinek az orvos felírta az Utrogestont mennyi idő múlva múlt el a barnázása?

Figyelt kérdés

2013. márc. 29. 12:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nálam sajnos nincs szívhang. Jövő hét szerdán műtéti befejezés, kivéve, ha lesz az a csoda, hogy kedden van szívhang. Sajnos nálam nem sok remény van. Remélem nálatok minden oké.
2013. ápr. 2. 15:25
 22/28 anonim ***** válasza:

Nagyon, nagyon sajnalom! :-(

Engem megszivatott a doki, bementem a negbeszelt idopontban a klinikara, csak epp o nem volt bent... Meg nem tudom, mikor potoljuk.

2013. ápr. 2. 16:00
 23/28 anonim ***** válasza:
Azt nem irtad sehol, hogy hanyadik hetben vagy. Megkerdezhetem?
2013. ápr. 2. 16:03
 24/28 A kérdező kommentje:
8. héten vagyok. Én kértem, hogy várjunk egy hetet. Most már csak azon gondolkodok, hogy nem lenne-e jobb, ha magától menne el... Nagyon félek a műtéttől.
2013. ápr. 2. 17:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Megertem, hogy felsz, en is felnek. Mondott valamit a doki, hogy miert tortenhetett?
2013. ápr. 2. 18:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem tudott semmit. Csütörtökön megyek vérvételre.
2013. ápr. 2. 18:26
 27/28 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Sajnálom! De remélem van remény!! Nekem ma uh-n nem láttak semmit. vér és vizeletvizsgálat, holnap lesz eredmény. kiváncsi vok, mert a tesztjeim mint erős pozik..hát holnap okosabb leszek én is..remélem van még remény
2013. ápr. 2. 22:39
 28/28 A kérdező kommentje:
Te hány hetes vagy? Nekem nem hogy van esélyem, én inkább most abban bízok, hogy addig elmegy magától. Nem csak azért mert félek a fájdalomtól, hanem szerintem lelkileg jobban megviselne, ha én feküdnék be, és egyeznék bele, hogy "kivegyék belőlem". Ez anélkül is elég gyötrelmes. A tágítástól is nagyon félek.
2013. ápr. 3. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!