Akinek az orvos felírta az Utrogestont mennyi idő múlva múlt el a barnázása?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 12:49
11/28 anonim válasza:
Szia!Nekem a 7. héten volt enyhe barna folyás a wcpapíron nem minden pisiléskor,de gyakran.Amikor 3. nap sem múlt el kaptam utrot és nekem az első nap felerősítette (én kúpot kapta),de utána teljesen elmúlt.14. héten hagytam el.Azóta már a 37. hétben járok és makk egészséges a baba.Én is nagyon féltem,hogy mi lesz,de szerencsére jól alakult.
12/28 anonim válasza:
De jó ezeket olvasni ! annyira reménykedem ! :(
13/28 anonim válasza:
Sajnos reményem sincs, épp pár perce vörös rendes vérzésem lett :( :( tuti elment a baba! Remélem a doki holnap megmondja miért és kapok rá gyógyszert h a következő sikerüljön!
14/28 anonim válasza:
Akkor most irany az ugyelet es ne gyere el gyogyszer nelkul! Most olvasom, higy szerdam kezdodott a tuneted, mire varsz? Ilyenkor rohanni kell orvoshoz, meg a kis barna maszattal is! De ne add fel, nekem is volt piros verzesem, tobbszor is, igaz, akkor en mar reg szedtem a gyogyszert. Es vegyel meg a patikaban 1000mg-os c-vitamint es rutascorbint, azt is szedd! Es a munkat felejtsd el, szigoru fekves! Ha szeretned a babat mindent meg kell erte tenni!
15/28 anonim válasza:
Szia ! nem szerdán kezdődött, tegnap ! szerdán jutok el orvoshoz..vagy kedd lett belőle! Ma melózok, de ülőmunka, kimélem magam !
16/28 anonim válasza:
Drukkolok neked nagyon! Mindenesetre ez nem jatek, mar leirtam, hogy mit kellene tenni, nem ismetlem. De szoritok neked.
17/28 anonim válasza:
Köszi ari vagy, képzled nem is vérzek,csak egy buggyanat volt azóta ( 1 órája) semmi...jaj de lehetne már holnap ilyenkor
18/28 A kérdező kommentje:
Igen, második nap mikor szedtem az utrot nekem is felerősödött picit. Akkor én is megijedtem, de elmúlt és most már csak a barnás is néha van. Kérlek nekem is szorítsatok főleg a szívhang miatt. Én kettőre megyek.
2013. ápr. 2. 06:45
19/28 anonim válasza:
Kedves kerdezo! Szoritok Neked is! Kepzeld, en is 2-re megyek ma! ;-) En is izgulok picit, mert 2 hete neztuk utoljara es azota egyszer 3 napot, egyszer meg egy torlesnyit vereztem.
A valaszolod, aki tegnap verzett, pedig ma fel1-re megy orvoshoz. Szoval mindenkiert megy ma a drukk! ;-)
20/28 A kérdező kommentje:
Én is szurkolok, aztán majd mindenképpen írjátok meg mi lett!
2013. ápr. 2. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!