Az orvos múlt hét végén azt mondta 9 hetes vagyok, de jan. 3.-án jött meg utoljára, akkor viszont sehogy nem jön ki hogy "csak" 9 hetes...Most akkor hány hetes vagyok?
Az orvos a baba mérete alapján pontosabban meg tudja mondani, mint ahogy az ember kiszámolja a menszesz alapján.
Ha nem félidőben fogant a baba, hanem később, akkor a menszesz alapján több idős vagy, mint biometria alapján. De a biometriának kell hinni.
Igaz, a mensi alapján már 12 hetes lennél, de ne izgulj! A doki uh alapján a babád méretei alapján meg tudja mondani!
Nekem ennél sokkal nagyobb csúszás van! Én bízom a dokikban! A következő uh neked a 12. heti lesz, azon is mondanak majd egy kort, akkor pontosíthatnak is!
a netes számítás szerint ma 12 hét 2 napos vagy!
De a doki a méretből mondta!
26 hetes kismami
ápr. 20-án kell mennem vissza ultrahangra. tehát ebből gondolom hogy tényleg másképp számolt a doki mert akkor ha most 9.héten vagyok akkor 12. heti uh-ra kaptam időpontot!
amúgy rendszeres volt igen f.gátló gyógyszert szedtem és teherbeesés előtt 3-4 hónappal hagytam abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!