Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az orvos múlt hét végén azt...

Az orvos múlt hét végén azt mondta 9 hetes vagyok, de jan. 3.-án jött meg utoljára, akkor viszont sehogy nem jön ki hogy "csak" 9 hetes...Most akkor hány hetes vagyok?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 17:57
 1/8 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy 26mm-es a picurka :)
2009. márc. 30. 17:59
 2/8 anonim ***** válasza:

Az orvos a baba mérete alapján pontosabban meg tudja mondani, mint ahogy az ember kiszámolja a menszesz alapján.

Ha nem félidőben fogant a baba, hanem később, akkor a menszesz alapján több idős vagy, mint biometria alapján. De a biometriának kell hinni.

2009. márc. 30. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Igaz, a mensi alapján már 12 hetes lennél, de ne izgulj! A doki uh alapján a babád méretei alapján meg tudja mondani!

Nekem ennél sokkal nagyobb csúszás van! Én bízom a dokikban! A következő uh neked a 12. heti lesz, azon is mondanak majd egy kort, akkor pontosíthatnak is!

2009. márc. 30. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:

a netes számítás szerint ma 12 hét 2 napos vagy!

De a doki a méretből mondta!

26 hetes kismami

2009. márc. 30. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, ez elég érdekes. Azért nem mindegy, hogy 9 v. 12 hetes vagy.Nekem a 12 hetes uh-on azt mindták, hogy menjek vissza 1 hét múlva mert még csak 11 hetes. Az még belefért. Majd a későbbi vizsgálatoknál kiderül, de szerintem v.hol a kettő között lehetsz.
2009. márc. 30. 18:08
 6/8 anonim ***** válasza:
9hetesen nekem is 26mm volt a babóm!
2009. márc. 30. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem jan 5 az utolsó mensim, pont ma vagyok 12 hetes. 9 hét 3 naposan volt a babám 3 cm, ugyhogy tényleg 9 hetesnek felel meg a baba mérete. Mensijeid hány naposak voltak? Rendszeres volt? Mert attól is függhet.
2009. márc. 30. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:

ápr. 20-án kell mennem vissza ultrahangra. tehát ebből gondolom hogy tényleg másképp számolt a doki mert akkor ha most 9.héten vagyok akkor 12. heti uh-ra kaptam időpontot!

amúgy rendszeres volt igen f.gátló gyógyszert szedtem és teherbeesés előtt 3-4 hónappal hagytam abba.

2009. márc. 30. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!