Kismamák! 28 hetes vagyok és rászánnám hogy beoltassam magam a influenzavírus ellen. De félek hogy baja lesz a babának valaki oltatta be magát ebben a terhességi hétben vagy előtte? OLTASSAK VAGY NE OLTASSAK?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 11:01
11/19 anonim válasza:
Utolsó vagyok megint. Még annyit, hogy a sógornőm és az egyik barátnőm is 16 hetesen oltattak.
12/19 anonim válasza:
Mi is oltattunk,majdnem 2 hete.Semmi bajunk nem volt.Apuci is megkapta tegnap,Ő is jól van.Most vagyunk 33 hetesek.
13/19 anonim válasza:
Én 22 hetesen oltattam..most 29 hetes vagyok Semmi, de semmi problémám nem volt eddig és a babucinak sem!
14/19 anonim válasza:
Most vagyok 31 hetes,pénteken lesz hogy 2hete oltattam.Jól érzem magam,baba mozog stb...:) Legalább már nem idegeskedek
az influenza miatt.Meg a méhlepényen át a babába nem megy át az oltás.
15/19 anonim válasza:
28 hetes vagyok és 2 hónapja oltott.Nincs semmi gáz és nyugodt vagyok.A babám védett lesz a születés után!
16/19 anonim válasza:
Szia!
Én 28 hetes vagyok,4 ,már majdnem 5 hete megkaptuk,minden oké,és már nem idegeskedem amiatt sem,hogy elkapom.No para,minden rendben lesz:)
17/19 Kriszta66 válasza:
Sziasztok mindenki azt irja jól van ,de arra senki se gondol hogy évek mulva mi lesz mert ez nem lett nagyon kiprobálva. Most biztos le leszek pontozva . Egyébként ez nem kötekedés akar lenni ,csak a véleményemet szerettem volna elmondani . Mert ami évekkel ezelött volt sertés influenza annál is késöbb volt idegrendszeri károsodás.De mindenki maga dönti el hogy oltat vagy nem.
18/19 Kriszta66 válasza:
Azt hallótátók aki fémérzékeny azt be se lehet oltani.
19/19 anonim válasza:
Ne aggódj!Évek múlva sem lesz semmi baj. A méhlepényen nem tud átmenni.De ha át is menne a vírus maga az sem lenne veszélyes a bébire még akkor sem ha élő vírus törzs lenne,főleg így hogy elölt nincs ok az aggodalomra.A szövődmények miatt kell az oltás!Aki belehalt annak sajnos nincsenek már évei!A nővérem 3 éve terhesen megkapta az aktuális influenza oltást és a 2 és fél éves unokaöcsém egészséges és gyönyörű!!Vészmadarak meg mindig lesznek és igazad van én biztos lepontozlak!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!