Attól függ: hányadik hétben vagy és milyen gyakran jársz el otthonról közösségekbe? Van e még gyermeked? stb
2010. okt. 26. 17:08
2/23 anonim válasza:
Én tavaly beoltattam, és lám, le sem bénultam, és nem is kaptam el a betegséget.
Ha megint jelentős lesz a járvány, akkor talán beoltatom magam ismét.
2010. okt. 26. 17:08
3/23 anonim válasza:
Tavaly sem oltattam be magam és most sem fogom. Ez is olyan influenza,mint a többi. Csak nagyobb a felhajtás,hogy eltudják adni a vakcinát.
2010. okt. 26. 17:11
4/23 anonim válasza:
Hát nem tudom, én tavaly decemberben elkaptam. Onnan tudom, hogy biztosan azt kaptam el, mert ÁNTSZ csináltatott orr és torokváladék vizsgálatot amire jelentkeztem.
Oké, nem haltam bele, de terhesen tuti nem kockáztattam volna a dolgot. Nagyon nem volt vicces amit akkor átéltem.
2010. okt. 26. 17:17
5/23 anonim válasza:
Én oltattam, most is fogok.
2010. okt. 26. 17:19
6/23 A kérdező kommentje:
16 hetes terhes vagyok van egy 8 éves kislányom és egy 4 éves kisfiam.
2010. okt. 26. 18:19
7/23 anonim válasza:
Lehetséges, hogy neked megérné oltatni. A 8 éves pl simán haza tudja hozni a suliból a 4 évesek pedig eleve fogékonyabbak rá.
2010. okt. 26. 18:22
8/23 anonim válasza:
szia! megkérdeztem az orvosomat ez ügyben!
azt mondta,h rám bízza a döntést, ő nem érvelt se mellette és se ellene!
viszont annyit kért,h ha beoltatom magam,akkor várjam meg,h betöltsem a 16. hetet!!!
üdv 16 hetes kismama
a,én sem tudtam még eldönteni,h beoltassam-e magam!:-)
remélem azért segítettem:-)
2010. okt. 26. 18:34
9/23 anonim válasza:
A két nagyobb, ha eléri őket is a járvány, hazaviheti. DE ha csak egy ellen oltatod be magad, ott a másik, a "sima" influenza és még ki tudja mi.
Én tavaly beoltattam magam, nekem nem volt mellékhatás sem. Most a 38. hétben vagyok, és nagyon örülök, hogy nem kell erről döntenem. Ez nagyon nehéz döntés...
2010. okt. 26. 18:55
10/23 anonim válasza:
régen sem oltottak, volt akkor is influenza, és megmaradtak a nők is és a gyermekek is. Ez most egy nagy pénz hajhászás, valakinek üres maradt még a zsebe. Egy barátnőm a kórházban dolgozik, és mondta hogy nagyon sok baba tumorral születik, és ezek csak azok közt vannak akik beoltatták magukat, de nem látják be az orvosok hogy ez végett van, pedig 10 ből 9 babánál bebizonyították a vizsgálatok. A maradék akinek egészséges a babája az kivétel. Ja , és van egy két baba, akinél 3.6-és 9 hós korában derült ki ez az egész. Szóval a döntés, és a felelősség az anyukáé. Nekem 5 gyermekem van, és eszemben sem jut beoltatni őket, még az iskolával is volt harcom ez ügyben hogy nem engedtem! És egyik sem volt beteg. Akik megkapták, azok mind kifeküdtek az iskolából hetekre. Ennyit az oltásról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!