Szerintetek beoltassam magamat a h1n1 ellen? Mi a véleményetek róla?
Nos, még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek a tumoros babák tényleg léteznek.Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a szenzációhajhász sajtó még nem dobolta volna ki, ill. a gyerekdokik tudnának róla minimum, és megkérdeznék ,odafigyelnének rá.Beteg gyerekek sajnos léteznek,köszönhetjük Csernobilnak és társainak, még azt sem lehet tudni mi lesz a vörösiszap hosszútávú hatása.Influenza oltás régóta létezik, ezt a mellékhatást már rég kiszűrték volna.
Kedves Kérdező! Sok mindent összeírkáltunk itt neked,én tavaly kismamaként oltattam, pont akkor szültem, amikor haltak meg a kismamák.Szerintem ne oltass, és nem azért mert veszélyes az oltás, hanem mert olyan sok kamu rémhírt terjesztenek, hogy rettegni fogsz, nem lesz-e valami baja tőle.Üdv, egy majdnem 1 éves, makkegészséges kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!