Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek beoltassam magamat...

Szerintetek beoltassam magamat a h1n1 ellen? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 17:02
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem győzött meg egyik válasz sem az ellentáborból, hiába linkeltél... Ennyi... Nincs ezzel semmi baj, mint mondtam, nem győzködök... Van, aki oltat, van aki nem... Jogunk van eldönteni...
2010. okt. 27. 18:05
 22/23 anonim ***** válasza:
51%
Ez íg igaz. Én nem riogatni akartam senkit, de ezzel is számolni kell sajnos....földi halandók vagyunk.....és most a híradóban épp mondták, hogy a h1n1 már ingyen vihető...csak valaki adassa már be...nekem ez is érdekes....a többiért mindért fizetni kell. De nekem mindegy ki oltat ki nem. Na sziasztok. Mindenkinek jó egészséget, és ne legyetek betegek.
2010. okt. 27. 18:39
 23/23 anonim ***** válasza:

Nos, még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy ezek a tumoros babák tényleg léteznek.Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a szenzációhajhász sajtó még nem dobolta volna ki, ill. a gyerekdokik tudnának róla minimum, és megkérdeznék ,odafigyelnének rá.Beteg gyerekek sajnos léteznek,köszönhetjük Csernobilnak és társainak, még azt sem lehet tudni mi lesz a vörösiszap hosszútávú hatása.Influenza oltás régóta létezik, ezt a mellékhatást már rég kiszűrték volna.

Kedves Kérdező! Sok mindent összeírkáltunk itt neked,én tavaly kismamaként oltattam, pont akkor szültem, amikor haltak meg a kismamák.Szerintem ne oltass, és nem azért mert veszélyes az oltás, hanem mert olyan sok kamu rémhírt terjesztenek, hogy rettegni fogsz, nem lesz-e valami baja tőle.Üdv, egy majdnem 1 éves, makkegészséges kislány anyukája

2010. okt. 28. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!