Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek beoltassam magamat...

Szerintetek beoltassam magamat a h1n1 ellen? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 17:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
tavaly én is beoltattam őket és addig sosem voltak betegek de a kisfiammal léptennyomon dokinál voltunk mandula gyulladással az oltás után.
2010. okt. 26. 20:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Kedves 19.10-es!Írnál ezekről a beteg babákról részletesebben?Én is beadattam anno terhesen, szóval 90% esély van arra, hogy tumor van a babámban????Többször volt vérvétel, hasi uh, nincs eddig semmi gond,de légyszi írj, mert elviszem kivizsgálásra.Már ha nem kamu az egész...
2010. okt. 26. 20:18
 13/23 anonim ***** válasza:
NE!!!
2010. okt. 26. 21:24
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Hogy lehet valaki ilyen szemét, hogy olyannal riogasson anyukákat hogy tumoros a babájuk. Nem is vagy te ember! Esetleg névvel, címmel, kórház nevével is elmondod ugyanezt, vagy csak arctalanul tudsz dumálni!
2010. okt. 27. 01:07
 15/23 anonim ***** válasza:

20:18-as vagyok!Még mindig várom a választ,a kórház nevét stb.Szerinted nem írná Antal Vali, Lenkei stb. hogy ugye mi megmondtuk, de legalább is most kivonnák a forgalomból, ha ilyen gond lenne vele.

Egyetértek az előzővel, ha 5 gyereked van, tudhatnád mit jelent, ha csak a tumor szót meghallod a gyerekeddel összefüggésben.Szóval vállald fel az infót, vagy kamuztál?Inkább az utolsó, szégyelld magad!!!

2010. okt. 27. 06:48
 16/23 anonim ***** válasza:
Uristen!... 19,10-es "kedves hozzászólót" emlékeztetném rá, hogy hány kismama haldoklott tavaly télen, mert NEM adatták be az oltást... AZ NEM KAMU VOLT, ellenben a kitalációddal...Ez alapján döntsön mindenki belátása szerint. Én amint tehetem hajlok rá hogy beadatom, tavaly is megtettem, és semmiféle mellékhatása nem volt. Számomra is rejtély hogyan lehet valaki ennyire szívtelen...
2010. okt. 27. 07:56
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Kár hogy ilyen szánalmas hülyék vagytok hogy ha ír valaki valami rosszat akkor az máris kamu! Márciusban született meg a tatabányai kórházban a 9. baba akinek a vállában volt egy tumor, és azonnal operálni kellett. Fel vitték pestre, és ott műtötték meg.És a hölgy nevét nem fogom kitenni ország világ elég. És én nem azt írtam hogy mindenkinek ilyen a babája, hanem hogy előfordul nem kis számban. De tudjátok mit, azt csináltok amit akartok, nem az én gyerekeim vannak veszélyben. Ennél én okosabb vagyok, mint hogy kitegyem őket a hülye oltásoknak. Barmok akik ilyeneket írtak rám. Nyugodtan oltassátok csak magatokat az átcímkézett oltásokkal. Aztán viseljétek egy életen át a terhét. ja és nyugodtan a gyerekeitekkel is csesszetek ki. Lököttek!
2010. okt. 27. 16:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja, és kedves kérdező, vedd úgy hogy nem írtam semmit. Azt csináld amit jónak látsz. A rossz dolgok úgysem kerülnek nap világra. Sok egészséget.
2010. okt. 27. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem adat, csak légből kapott városi legenda. Én, amint írtam (biológusként) oltattam és most is fogok. Nem győzök meg senkit az igazamról. Ha valaki nem ért hozzá, szerintem elég volt látni a "kispapa" arcát, akinek meghalt a felesége... Ha vkinek ez nem elégtétel, akkor semmi nem az... Pláne nem az én szavam...
2010. okt. 27. 17:25
 20/23 anonim ***** válasza:

itt van még egy kis érdekesség. és mit akarsz tudni, a baba nevét címét, lakhelyét taj számát? vagy mit? vagy mindjárt hozzalak össze velük, esetleg összeköltöznél velük hogy lásd nem hazudtam?itt egy sorozat válasz a többi szerinted hülyétől akik rossz véleménnyel vannak. http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

én befejeztem ezt az értelmetlen vitát,csak azért mert nem ti tudjátok az nem lehet jó, mert csak ti vagytok az okosok.pedig...................

2010. okt. 27. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!