Beoltassam magam? Mindenki mást mond!
Figyelt kérdés
légyszi segítsetek annyira tanácstalan vagyok!2009. dec. 7. 19:24
1/8 anonim válasza:
Itt is mindenki mást fog mondani.
Nálunk is ajánlják már a nőgyógyászaton, szülészeten is, de én pl. nem oltatok.
3/8 anonim válasza:
Mi is hamarosan újra próbálkozhatunk a babával, de nem tudok dönteni. Picit inkább mellette vagyok, aztán másnap inkább nem tenném, már százfelé áll a hajam is ettől.
5/8 anonim válasza:
Mindenki tanácstalan, de felelősséget senki nem vállal. Mindenhol azt hallod, hogy neked kell dönteni.
Én egyre jobban félek, 28 hetesen, de még mindig jobban félek az oltás nem bizonyított-főleg hosszútávu-mellékhatásaitól, így egyenlőre nem otaltok.
6/8 anonim válasza:
Én is csak húzom halasztom az oltást, kerülöm az embereket, de úgyis kerülném, mert a kisgyerekemet sem oltom. 24 hetes vagyok, még van hátra bőven, szedem a vitamint és egészségesen próbálok táplálkozni. Nőgyógyászom határozott a témában, oltani kell, egyik legjobb a szakmában, pedig ő is az ellentábort képviselte néhány hete és ma... azt mondta, a magzatra nem ártalmas a vírus, nem kell emiatt aggódni. De ez biztos? Annyira aggódom és félek, ugyanakkor meghalni sem szeretnék a szövődményekben, mert a másik kisgyerekemnek szüksége van rám. De ha kell, hónapokra el tudok zárkózni. Talán utóbbit választom, nem az oltást. Így leszek a legboldogabb kismama, annyi mást lehet csinálni elkerülve az embereket. Férjem oltva van, erősítjük immunrendszerünket, ha ő nem hozza haza, akkor megúsztuk.
7/8 anonim válasza:
nekem ugyan már megvan a babám (3,5 hónapos és még szopizik), de én arra jutottam hogy oltatok, a barátnőm 37 hetes terhes és beoltatta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!