Második babámmal vagyok terhes,11 hetes. Az elsőnél semmi bajom sem volt, most minden bajom van. Mindenki váltig állítja, hogy fiú lesz (az első csajszi). Nálatok hogy volt? Valóban más nemű lett?
Szia, első gyermekem fiú, nem hánytam egyszer sem, talán kétszer émelyegtem és kész, nem volt semmi bajom, könnyű terhességem volt.
Második gyermekemmel ugyan ez , egyszer sem hánytam, nem voltam rosszul , könnyű terhesség és bizony lányom lesz, ja és mindkét gyereknél csak csípőset, fűszereset kívántam, kívánom.
Mivel tényleg nem megalapozott, ezért én is csak annyit tudok mondani, hogy vagy fiú lesz vagy lány.
Én ugyanolyan tüneteket produkáltam mindkettővel. :)
A lányomnál 12 hetes UH-n megmondták, hogy csajszi.
A sablonos válasz: Mindegy, csak egészséges legyen. Igazából azt hiszem, lányt szeretnék. Talán...
Bocsi, kicsit értelmetlen lett a vége. Szóval én a rosszullét alapján azt tippeltem, hogy megint lányom lesz de fiú lesz már tuti.
30 hetes vagyok most.
1.baba: 6-14.hét folyamatos hányinger, hányás. Édeset kívántam. A végére +21 kg jött fel. Kislány lett.
2.baba: most vagyok 11 hetes, aránylag jól viselem, esténként kicsit émelygek, de egyszer sem hánytam (még). Most inkább a sósat és savanyút enném. Nem tudjuk még a baba nemét, de egy jósnő fiút jósolt (volt lehetőség elmenni s elmentem), és a Párom szerint is fiú lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!