Én alig várom a terhesség nehézségeit (első babánk lenne), mások mért siránkoznak, hogy ilyen meg olyan rossz a terhesség?
Ennyire rossz májúakat!Egyébként ez a túlzott aggódás csak azért van mert bebeszélitek magatoknak!Tisztelet a kivételnek,mint pl.annak aki tényleg elájul és akkor beüti magát stb.!A magas vércukor a toxémia és társai annyira nem vészes,mert lehet kezelni!És ne mondjátok,hogy nem!A nem terhesnek is van ilyen!Túl sokat olvastok és egymást riogatjátok!Nekem is aggódnom kéne mert semmi tünetem nincsen?
Én is alszok rosszul,nekem is keményedik a hasam,néha úgy érzem,hogy szét megy a hasam stb.Csak mindenki szeret nyavalyogni,hogy figyeljenek rájuk valaki és sajnálja őket!
Nem bántani akarok senkit,de tény,hogy ez van!
basszus ezt nem hiszem el!!! Neked fogalmad sincs milyen terhesnek lenni és így szólsz le másokat te pofátlan kis k....!
ILYEN IQ-VAL INKÁBB NE IS SZÜLJÉL MERT CSAK EGGYEL TÖBB DEGENERÁLT GYEREK LENNE A VILÁGON!
Rég láttam már ilyen pofátlan, beképzelt megnyilvánulást itt!
Nekem a sógornőm állandóan nyavajgott, hogy fáj a melle, fáj a háta, hányingere van, nem tud aludni és jól gondoljam meg mire vállalkozom. Hosszú évek eredménytelen orvoshoz járogatás után lettem babás, és sok bajom van. :) Igaz, nem a mellem, nem a hátam és nem a hányinger, sőt, az se zavar, ha nem tudok aludni, mert akkor filmet nézek, hanem inkább olyan, hogy fáj a hasam... vajon mitől fáj, vajon jól van-e a baba. Székrekedésem van, erölködtem, vajon ártottam-e a babának? Fel vagyok fújódva, szélgörcsöm van, vajon érez-e belőle bármit is a baba?
Én itt a fórumon még egy kismamitól nem hallottam, hogy milyen rossz dolog a terhesség, csak azt, hogy itt fáj, ott fáj... és 95%-uk azért kérdi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a babával minden rendben van és ezek a tünetek ugye csak nekik okoznak kellemetlenségeket.
Remélem hamarosan megtapasztalod és tudni fogod mik ezek a "rossz" dolgok, és ki miért panaszkodik. Amikor kint van a baba, akor már látod ha valami baja van, pocin belül nem, csak a bizonytaéanság van, hogy mi történik odabent. És ez igenis rossz.
Minden nézőpont kérdése.
Nekem viszonylag sima terhességem volt, "csak" 5 évet vártunk rá, végül lombik lett, aztán feküdni kellett 5 hónapig, az utolsó 4-5 hétben vizesedtem, a vérnyomásom meg folyton ugrált.
Mégis fülig ért a szám a rosszullétektől, mert 1000 évet vártam rá. És a szülés után rögtön kértem a következő babát.
De én így is álltam hozzá. Nem vagyunk egyformák, bár azt én is aláírom, hogy a környezetemben sok kismama nagyon szereti sajnáltatni magát.
Nagy különbség van viszont a panaszkodás és a siránkozás között, utóbbit (főleg az alakja miatt) én sem bírom, mert hát mégiscsak akarta a gyereket, mire számított, hogy nádszál karcsú marad?
6 hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!